ambiplants.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Kunstig juletre, ideelt for hver jul

03.11.2020

Kunstkerstboom, ideaal voor elke kerst

Været blir kjølig og utenfor er alt kaldt og grått, men alt det kalde betyr også noe hyggelig: det er nesten jul! Juletiden er en god unnskyldning for å gjøre hjemmet ditt til et koselig vinterparadis, og du kan gjøre det ved hjelp av et vakkert kunstig juletre. Selvfølgelig kan du kjøpe et nytt ekte juletre hvert år, men et vakkert kunstig juletre er en investering du ikke vil angre på. Hvorfor? Vi vil fortelle deg det i denne bloggen.

En bærekraftig jul
For det første er et kunstig juletre det mest bærekraftige alternativet. Når du kjøper en fin kopi, vil den vare i årevis. Du oppbevarer den i skuret eller på loftet, og når juletiden kommer, kan du enkelt plassere det kunstige treet i stuen. Så ingen sleping med tunge, klønete trær som faktisk bare ikke passer inn gjennom døren. Ekte Juletre har et stort klimavtrykk i form av transport mellom importører og eksportører. En kunstig variant varer i mange år!

I tillegg frigjør et ekte tre nåler, som du støvsuger hele tiden. Et kunstig juletre trenger ikke noe pleie annet enn å støvtørke det etter å ha hentet det fra loftet. Høres ideelt ut? Det er det!

Kjøp et vakkert kunstig juletre
Den største tvilen fra de fleste som vurderer å kjøpe et kunstig juletre er utseendet til treet. Med et kunstig juletre har du kanskje et bilde i hodet av et billig kunstig juletre som er så skinnende at det er umulig å se bort fra at dette er et plasttre. For å forhindre det, anbefaler vi å investere i et tre av høy kvalitet.

Hvordan finner du et høykvalitets tre?
Et tre verdt 500 kroner er ikke et realistisk kunstig juletre. Du bruker rett og slett litt mer på en fin kopi. Det betyr imidlertid ikke at hvert dyrere kunstige juletre er vakkert. For da må du se treet. Et annet alternativ er å lese anmeldelser av nettstedet der du bestiller et kunstig juletre. Der gir tidligere kunder sin ærlige mening om trærne. For eksempel om tykkelsen på den kunstige vegetasjonen og fordelingen av grøntområdet.

Hva koster et kunstig juletre?
Tidligere nevnte vi at et kunstig juletre av høy kvalitet koster litt mer enn 500 kroner. Men hva koster et vakkert kunstig juletre? For et vakkert kunstig juletre av normal størrelse (ca. 180 cm) betaler du mellom 1500 og 2500 kroner. Et ekte juletre kan også lett koste 500 kroner, noe som betyr at det er billigere med et kunstig etter to til tre år.

Et attraktivt hjem hele året
Ikke bare i løpet av julen er det muligheten til å gjøre hjemmet ditt koselig med trær og planter som er enkle å ta vare på. Kunstige planter er en ideell løsning hele året for mennesker som ikke har en grønne fingre, men som fremdeles vil ha en frisk atmosfære i hjemmet. I tillegg kan du enkelt bytte ut planter, slik at planten alltid samsvarer med interiøret ditt.

Kunstige planter i hagen din
Ikke bare i huset, men også utendørs er det planter som er eviggrønne, for eksempel et kunstig buksbom eller thuja på utsiden. Som et resultat har du skapt atmosfære både innendørs og utendørs i julen.

Kunstig juletre på kontoret
Kontoret er et sted der ansatte tilbringer en stor del av uken. I dag er det bevist at grøntområder forbedrer produktiviteten, og et juletre skaper også et koselig miljø og en hjemmefølelse. Derfor er kontoret det ideelle stedet å sette opp kunstige juletrær. Ingen trenger å rydde opp i nåler. Det må bare settes opp.

God jul :)

Les mer...

Dette er de mest populære store kunstige innendørsplantene i 2020

21.10.2020

Dette er de mest populære store kunstige innendørsplantene i 2020

Dit zijn de populairste grote kunstplanten voor binnen van 2020
Store kunstige innendørs planter: Dette er de 6 mest populære store kunstige innendørs planter i 2020.

2020 er et år som til nå hovedsakelig har bestått av å sitte inne i hjemmet ditt. Dette har satt alle på prøve. Selvfølgelig har det ikke vært enkelt å ikke gå utenfor hele denne tiden og spesielt ikke å gå til travle steder. Mange kunne ikke jobbe og var derfor uten arbeid hjemme. Dette skapte mye tid for for eksempel å gjøre hagejobber eller pusse opp huset.

 
Grønt i huset: store planter er trendy
Hvis du takler utformingen av hjemmet ditt, vil det før eller siden også være grønnsakens tur. Det er også tydelige trender innen planter i hjemmet.

For eksempel ser vi for tiden at store innendørs planter er veldig populære. Et stort arrangement gir umiddelbart romatmosfære og "fyller" rommet på en naturlig måte.

Imidlertid er store innendørs planter ofte dyre: de har tatt ganske lang tid å bli så store, og det gjenspeiles i prisen. Absolutt for folk med grønne fingre, og om ikke kan kunstig være et godt alternativ.

 
Store kunstige innendørs planter: et perfekt alternativ til ekte planter
Hos Ambiplants har vi løsningen: store kunstige planter for innendørs. Hvis du vet at du allerede lar planter dø , for eksempel ved å glemme å vanne dem eller rett og slett ikke vite hvordan du skal ta vare på plantene, er store kunstige innendørs planter en ideell måte å bli med på trenden.

Selv om store kunstige planter for innendørs bruk ikke nødvendigvis er billigere enn ekte store innendørs planter, har du med en stor kunstig plante av god kvalitet garantien for at du kan glede deg over den lenge: planten kan ikke dø og ser alltid vakker ut, uten noen anstrengelse.

Dessuten ser kunstige planter naturlige ut i dag: mens kunstige planter ofte så falske og plastlignende ut før i tiden, er det vanskelig å skille dagens kunstige planter fra den virkelige tingen. Dette gjelder også de store kunstige innendørs planter som vi vil omtale nedenfor.

 
De mest populære store innendørs kunstige planter
Nedenfor finner du de mest populære store innendørs planter. Mange av disse husplantene er tilgjengelige i forskjellige størrelser og derfor også i forskjellige priskategorier.

 
1. Kunstig Palme Phoenix de Luxe
Ta tropene hjem til deg med denne vakre kunstige palmen Phoenix de Luxe med et naturtro utseende. Med sine 2 meter er den en skikkelig blikkfang. Stammen består av ekte tre og de store palmebladene er laget av tekstil av god kvalitet som holder fargen. Dette forhindrer at treet misfarges av for eksempel solen. 

 
2. Kunstig plante Bambus
Bambus er en planteart som vokser raskt. Hvis du vil ha bambus hjemme, er det smart å velge en falsk variant. Den kunstige bambusplanten holder samme høyde og begynner ikke å kile taket etter en stund.

Akkurat som den kunstige palmen har den kunstige bambusen elegante plastblader. Den kunstige bambusen er tilgjengelig i mange forskjellige størrelser og er ideell å plassere i haller eller kontorlokaler. Det finnes mange forskjellige typer kunstig bambus. For eksempel er den kunstige planten på 1,50 meter japansk bambus en veldig populær bambus. Dette skyldes den knallgrønne fargen som skiller seg ut. Dette passer godt med en eksotisk bedriftsidentitet.

 
3. Kunstig banen tre
Nok et tropisk eksemplar. Med sitt grasiøse utseende har det kunstige banantreet allerede produsert mange glade ansikter i 2020. Denne ekstremt populære kunstige planten gir hver stue en koselig atmosfære med sin kunstneriske form. Ordet "kunst" i kunstig plante blir tatt veldig seriøst med denne planten. Det er et sant kunstverk med sine lange, elegante blader.

 
4. Kunstig Heliconia plante
Den kunstige Heliconia-planten er forskjellig fra andre planter: den er ikke en treplante. De lange stilkene som blir til blader er vakkre slanke å se, passer i en elegant husstil og passer godt til fargen hvit. Fordi planten er nesten 2 meter, passer det godt i stuen eller i en resepsjonssal. Denne kunstige planten vil umiddelbart tiltrekke oppmerksomhet ved ankomst.

 
5. Kunstig plante Strelitzia
Denne typiske kunstige inneplanten er tilgjengelig i 3 høyder:

Kunstig Strelitzia 120 cm
Kunstig Strelitzia-plante 130 cm
Kunstig Strelitzia plante 190 cm
Den minste varianten, med lav høyde, er perfekt mange steder. Denne planten kan du plassere ved bordet, vinduskarmen eller skapet. Ved å velge en fin potte til strelitziaen som passer ditt interiør, gir du planten det lille ekstra som setter den i sitt rette element.

Les mer...

Kunstig buksbom - Perfekt som uteplante

01.11.2019

kunstig buksbom

Kunstig buksbom er en type plante som du typisk ser ved innganger til hoteller, tannleger, leger, innganger til borettslag og inngangen i huset til folk. Ekte buksbom på pleies nøye, trimmes og klippes ofte. Det er veldig populært å trimme disse så de ser ut som figurer. Da gjerne som en ball eller firkant. Mange hager rundt om i Europa og verden ellers er fulle av dem. Det er veldig vanlig at slottsparker har disse plantene. Når du kan få kunstig buksbom til å se ut som ekte er det ingen grunn til at du ikke skal kjøpe kunstige. Disse er det meget høy kvalitet på. De vil garantert sette en ekstra piff hjemme hos deg, på kontoret eller hvor det måtte være.

Hvorfor skal jeg bruke kunstig buksbom og ikke ekte

Det å ha ekte bukshorn hjemme kan fort bli en tidskrevde prosess, den skal vannes å klippes ofte. Hvis ikke gjør man dette riktig kan du fort ende med at hele planten blir gul på en side. Det skjer også at hele planten kan bli gul. Ved kjøp av kunstig buksbom så slipper du i det hele tatt å tenke på noen ting. Din eneste bekymring er å velge en som passer til det området du har tenkt til å ha den.

Tips til plasser du kan sette kunstig buksbom

Hvis du ønsker å sette buksbom ute så bør du se etter UV merkingen som ambiplants har satt på sin nettbutikk, dermed kan du sørge for at du får buksbom som passer ute. Det er et stort utvalg som passer til utebruk, så her slipper du også å være redd for at de blir ødelagt. Du kan ha disse overalt ellers som vanlige blomster, men passer nok best ved inngangen, trappeoppgangen eller utenfor restauranten og hotellet. Hvor vil du plassere din kunstige buksbom?

Ved bestilling så blir alle planter sendt i fra vårt lager og mottas hos deg i løpet av 1 – 3 virkedager

Les mer...

Er tiden inne for å velge kunstig juletre?

15.10.2019

Kunstige juletre er på full fart inn i Norske hjem, og i 2018 ble det solgt flere plastikk trær en ekte trær for første gang i norsk historie. Hvis vi ser på fordelene i forhold til ulemper med et kunstig juletre så skjønner vi for hvorfor. Du kan få kunstige juletrær i mange forskjellige typer, varianter og høyder. Alt ettersom hva passer i din stue.

Fordeler med kunstig juletre

En av de største fordelene med et kunstig juletre er at du slipper å plukke barnåler i flere uker etter jula er ferdig. Vi er alle kjent med hvor slitsomt det kan være med ekte trær som mister barnåler og du må støvsuge 2-3 ganger om dagen. Et ekte tre trenger også vann. Når julen er ferdig må du kaste det ut. Men med et kunstig juletre slipper du dette. Du kan gå i nettbutikken til ambiplants finne det kunstige juletreet som passer akkurat for deg med tanke på høyde og mål. Her finner du et stort utvalg av vakre og realistiske juletrær som du kan bruke i mange år fremover. Når julen er ferdig pakker du det ned og lagrer det til neste år. Enklere blir det ikke. Det er både godt for deg og lommeboken din. Kunstig tre er også miljøvennlig, det lukter heller ikke.

Hvor mye koster et kunstig tre?

Prisen på et kunstig juletre varier veldig, dette kommer an på hvor stor du ønsker det skal være, samt kvalitet. Ambiplants har kunstige juletre i alle typer prisklasser og størrelser slik at alle finner noe som passer for dem.

Kan jeg bruke et kunstig tre hvor jeg vil?

Du kan bruke å sette det hvor du vil. De fleste kunstige juletrær er laget for innendørs bruk. Vil du bruke det ute er dette absolutt mulig. Men da gis det ingen garanti på at det er like fint i mange år fremover. Mange liker å ha en tre ute på vinteren.

 

Alt som kjøpes hos ambiplants blir sendt ut veldig raskt. All levering innenfor Norge er på 1-3 virkedager.

Les mer...

Hva med en kunstig blomst?

01.10.2019

kunstig blomst

Kunstige blomster har blitt bedre med årene, for bare noen år siden så kunne du se med en gang at en blomst var kunstig. Slik er det ikke nå lenger. I dag har kunstige blomster blitt vel så bra som ekte. Eneste forskjellen er at kunstige ikke lukter å du trenger ikke gi de vann. Den siste grunnen er også den beste grunnen til at du bør vurdere innkjøp av kunstige. De ser like fin ut uansett hvor du måtte ønske å sette dem.

Hvor kan jeg kjøpe kunstige blomster?

Du kan gå til innkjøp av kunstige blomster ved å benytte deg av nettbutikken til ambiplants. Her vil du finne et rikelig utvalg som passer til de fleste plasser. Se gjennom det store utvalget av kategorier så vil du finne de blomstene som passer akkurat for deg og ditt behov.

Hvor kan de oppbevares og brukes?

Siden de er kunstige og laget av pvc og tekstil så kan de lagres hvor som helst. Du trenger ikke være redd hvis du ønsker å lagre de midlertidig en mørk plass. De er like fine når du tar de ut igjen. Kunstige blomster kan brukes overalt for å friske opp ett ellers trist miljø eller gi rommet det lille ekstra. Har du et kontor, lege praksis eller andre plasser så kan kunstige blomster være løsningen. De er også meget allergi vennlige. Har du en stor stue eller andre plasser hvor blomster generelt ikke trives, eller du rett å slett glemmer å vanne dine blomster. Her har du løsningen på alle dine grønne fingre eller blomstrende utfordringer.

Med god hjelp så finner alle det som passer for dem. Ikke vær redd får å ta kontakt med supporten til ambiplants. De er der får å hjelpe deg med valget av den perfekte blomsten til ditt miljø.

Alle blomster har raskt levering over hele Norge, 1 – 3 dager levering, men litt avhengig av hvor i vårt landstrakte land du bor.

Les mer...

Hvorfor bør jeg velge kunstige planter?

17.09.2019

kunstige planter

Kunstige planter i norske hjem har blitt mer vanlig i de siste årene. Hverdagen til alle blir mer og mer travel. Da kan det å gå til innkjøp av kunstige planter være en god løsning for mange av oss. I dag så ser du nesten ikke forskjell om det er en ekte plante eller om den er kunstig. De senere årene har man blitt enda flinkere til å lage kunstige blomster og planter. Derfor har det blitt et naturlig valg i mange norske hjem. De er mye enklere å holde vedlike en ekte blomster.

Hvorfor skal jeg gå til innkjøp av kunstige planter?

  • Du trenger ikke tenke på å vanne dem
  • De ser like flott ut uansett
  • Du kan fint reise på å ferie uten å be naboen eller andre du kjenner om hjelp
  • Like realistisk som ekte blomster
  • Allergi vennlig, slipper bekymring om bladlus og andre småkryp som gjerne hører med.

Kjøp kunstige planter på nett

I nettbutikken til ambiplants kan du kjøpe kunstige blomster trygt og enkelt på nett. Det skal være koselig og kjøpe planter uten mye styr og stress. Ved kjøp over 500 kroner så er det gratis frakt. Så da lønner deg så å kjøpe litt mens du først skal kjøpe slik at du slipper og betale for frakt om du eventuelt har glemt en type plante. Det skal være gøy med kunstige grønne planter i ditt hjem. Og nettopp derfor har ambiplants høyt fokus på glede og trivelsfølelse. Dette ser du på det rikelige utvalget i nettbutikken. Det er en type plante til alle typer hjem.

Bad og innendørs basseng

Kunstig planter på badet ditt kan endre kontrasten på rommet helt. Hva med å sette en plante oppå på vasken eller ved siden av den? Siden den er kunstig så slipper du å tenke på at blomsten skal dø fordi den ikke får nok lys. Hva med å sette en stor plante ved siden av dusjen din eller badekaret. Da kan du virkelig drømme deg bort.

På arbeidsplassen

Er en plass som trenger mye planter så er det en arbeidsplass. En kunstig plante vil lyse opp rommet helt å gjøre rommet mye mer koselig kun ved hjelp av noen planter og enkle grep. Ambiplants hjelper deg gjerne med å finne de riktige kunstige plantene til din arbeidsplass. Uansett om det er inne på venterommet til en tannlege eller på arbeidsbrakka til en snekker. En plante gjør noe med miljøet på arbeidsplassen. Dersom du kjøper kunstige planter så slipper du å tenke på lys til plantene. Du slipper også å tenke på at noen skal stelle med plantene som blir kjøpt inn.

Hvordan velger jeg riktig plante?

Hvis du er usikker på hvordan type blomst du er ute etter. Så hjelper ambiplants deg gjerne med å velge riktig type kunstig plante til ditt miljø. Uansett hvor det måte være, i garasjen, huset, campingvogna eller på arbeidsplassen. For å gjøre det litt lettere for deg så har du mange forskjellige kategorier i nettbutikken. Dette er for at det skal bli enklere for deg å velge en plante som passer akkurat til ditt behov.

Ambiplants tilbyr rask levering over hele landet

Når du først har bestemt deg for hvilken type planter du ønsker å ha. Når du bestiller i nettbutikken så blir disse pakket pent ned og sendt til deg samme dag. Det tar ca. 1-3 dager før du mottar plantene, litt avhengig av hvor i landet du bor. Ved kjøp over 500 kroner får du også gratis frakt.

 

Les mer...

Silke

22.02.2018

I markedet for kunstig planter finnes det masser av kvaliteter. Noen veldig bra og noen veldig dårlige produkter. Vi jobber hardt for å tilby produkter som er av sterk og naturtro kvalitet. Når du bruker våre produkter på ditt kontor, hytte eller hjem skal det være et objekt du skal kunne være stolt av. Nyte trivselen og roen det gir i miljøet du oppholder deg.

Et populært produkt hos oss har blitt blomster med silkeblanding. Dette gir det lille ekstra som vi tror du vil sette stor pris på.

Se utvalget vårt

 

Vi har et godt utvalg til gode priser

 

Les mer...

Hybridene våre er både kunstig og ekte

15.02.2018

Vi jakter alltid etter den perfekte vedlikeholdsfrie planten. Vår visjon er å gjenskape naturen.

Våre produkter skal være vedlikeholdsfrie og så tett på naturen som mulig.

I noen av våre produkter kombinerer vi ekte stammer med kunstige blader som ser og føles som naturen skal. Her har vi litt nærbilder av slike produkter. Et fantastisk produkt for den ekstra kresne.
 

 

Se utvalget vårt

 

   

 

 

 

 

Les mer...

Gressvegger er blitt populært

04.05.2017

I det siste har det blitt en trend og lage seg en gressvegg, også hjemme i stua! Vi merker at vi selger mer av våre produkter som brukes til å lage en grønn vegg. Dette har først og fremst tidligere vært solgt til restauranter, hoteller og kontorbygg, men nå merker vi at også private ønsker seg en grønn vegg hjemme i stua.

Dette kan gjøres på forskjellige måter. En måte er og lage seg en isoporvegg som males i ønsket farge for så og bruke masse små stilkplanter som man rett og slett bare stikker inn i veggen. Her setter kreativiteten ingen grenser og man kan få et veldig mangfoldig spill i veggen. Vi har mange egnede produkter til en slik vegg. Man har også muligheten til å sette inn noen snittblomster for å sette litt fargespill på veggen.

 

En annen mulighet er å bruke ferdig gressmatter som man kan montere enkelt på veggen. Disse finnes i varianter av buksbom, eføy, hagemiks og vanlig gress. Hos finner du de under kategorien kunstige gressmatter: https://www.ambiplants.no/categories/kunstig-gressmatter

Lykke til!

Kunstig Buksbom matte for vegg 50x50cm 4pk

Se utvalget vårt

Les mer...

Silkeblomster - Hva med kvaliteten?

07.11.2016

Silkeblomster 

Det har vært en rivende utvikling når det gjelder kvaliteten på silkeblomster de siste årene. Tidligere kunne man si at de kunstige blomstene så rett og slett ut som plastblomster og hadde ikke et særlig pent uttrykk. Det som finnes av silkeblomster på dagens marked er fortsatt av varierende kvalitet, men det finnes silkeblomster produsenter som har tatt på alvor viktigheten av naturtroe silkeblomster. Silkeblomster som har god kvalitet vil følgelig være foretrukket om man ønsker et natutro og autentisk uttrykk. Ambiplants sine kunstige silkeblomster er av meget høy kvalitet og ligger følgelig også i et litt dyrere segment. Men velger du kvalitets silkeblomster kan jeg love at du også får det du betaler for. Silkeblomstrene klarer seg bedre over tid og er også bedre skodd mot falming. 

Hvor kan man bruk silkeblomster?

Det ligger i utgangspunktet ingen begrensninger i bruksområdet til de kunstige silkeblomstene, så lenge de brukes innendørs. Men fordelene med silkeblomstene er flere. Silkeblomstene trenger jo ikke vann og lys og dermed kan man også bruke de på steder hvor solen og dagslyset er begrenset. Hva med å friske opp litt i kjelleren med noen silkeblomster eller noen kunstige planter? Ved å velge kunstige blomster trenger man ikke bekymre seg over blomster som ikke klarer seg i et tøft blomstermiljø. Hva med hytta du kun bruker om sommeren eller hytta på fjellet? Der er det perfekt å bruke silkeblomster.

Ved å velge silkeblomster som er av litt bedre kvalitet vil du garantert bli mer fornøyd og du kommer nok også til å bli litt overrasket over hvor realistiske og natutro silkeblomster kan være!

Det finnes jo masse silkeblomster og velge blant, men en kunstig orkide vil alltid være en vinner og det er nok den mest populære blant våre produkter. Under finner du en vanvittig flott variant!

Bilde av Kunstig Majestetisk Orkide 80cm 

Lykke til med de kunstige silkeblomstene

 

Jan Arild
Daglig leder, Ambiplants 

 

 

 

Les mer...

Kunstige busker

28.10.2016

Kunstige busker       

Kunstig busker og laurbær trær fra Ambiplants har veldig tette blader og realistiske farge sammensetninger, og derfor ser de helt ekte ut. Nettopp derfor liker kundene våre de kunstige plantene meget godt. De fleste kundene bruker disse kunstige planter inne. Du kan også bruke kunstige buksbom ute, men setter du den inn om vinteren da vil den vare lenger, og du vil ha glede av den i årevis.

Kunstig buksbom

Buksbom planten vokser i Mellom Amerika og i Asia, men vi ser også den populære buksbomfamilien i Europa. Mange slottshager er prydet med buksbom planter, også inne er det populært å bruke planten. Den kunstige buksbom planten kan brukes i hjemmet ditt eller på kontoret. I store rom passer den perfekt i entreen, og mottagelses rom. Er du interessert i å bestille ett stort parti av kunstige buksbom trær, kan du kontakte oss.

Kunstig laurbær plante

Før brukte man laurbær som krydder i maten. Ved siden av smaken, er også laurbær planten spesielt dekorativ. Den dype grønne fargen sørger en naturlig utstråling, og det gjør at planten utmerket egner seg til bruk på forskjellig steder. De kunstige Laurbær plantene fra Ambiplants, kan leveres i forskjellige størrelser. En kunstig laurbær plante passer nesten overalt.

Ekspert på kunstige planter

I løpet av årene har Ambiplants opparbeidet seg mange erfaringer med forskjellige typer kunstige planter. Ett godt eksempel her er kunstig buksbom og kunstige laurbær planter, men også kunstige palmer og kunstige blomster.

Når du har bestilt kunstig buksbom eller laurbær planter sørger vi for raskest mulig levering. Etter at den kunstige planten er pakket ut kan du med en gang nyte produktets skjønnhet. Du trenger bare å rette ut greinene og den kunstige planten er klar til bruk. År etter år vil du ha glede av planten og du kan nyte ett grønt og flott interiør.

Kunstige laurbær og buksbom som kontor plante
Alle Ambiplants sine kunstige planter kan brukes på kontoret. Den profesjonelle utstrålingen som kunstig buksbom og kunstig laurbær planter har egner seg derfor meget godt til å ha i entreen ved inngangen til kontoret ditt (muligens som plante utendørs). Kunstige planter for resten av innredningen kan du også bestille hos oss. Hvis du ønsker kan Ambiplants hjelpe deg med å velge mellom forskjellige kunstige blomster, kunstige planter og kunstige trær. Siden Ambiplants sine kunstige planter og trær ikke trenger vedlikehold vinner du og dine ansatte tid. Bladene faller ikke av og plantene visner ikke. Med de kunstige plantene får du absolutt en hyggelig og fin atmosfære på kontoret. 

Se utvalget vårt

Les mer...

Kunstige bambus

28.10.2016

Kunstige bambus

De kunstige bambus plantene fra Ambiplants har ekte bambusstokker av tre. Dette er absolutt en fordel, fordi de kunstige bambus plantene ser helt ekte ut, og trenger ingen vedlikehold. Bladene er også av høy kvalitet, de ser veldig naturtro ut. Leter du etter en fin og tidløs dekorasjon til huset eller kontoret ditt, da er en kunstig bambus rette valget.

Bambus planter

Bambus er navnet på et utvalg plante sorter, og er en av de plantene som vokser hurtigst. En bambus variant kan gro 1 meter på en dag! Lengen av bambus stammene kan variere fra antall centimeter til mer enn 30 meter, og diameteren varierer fra noen millimeter til mer enn 25 centimeter. Den største kunstige bambus planten fra Ambiplants er 2 meter høy. 

Du kan velge forskjellige bambus sorter som vil gi huset ditt en fin tropisk atmosfære.

Kunstige bambus fordeler

Ved å bestille en kunstig bambus plante fra Ambiplants vil du få en fin dekorasjon i huset eller på kontoret ditt, som du garantert vil ha mye glede av.

Den største fordelen med kunstige planter og kunstige bambus er at de ikke trenger vedlikehold. De trenger ikke vann og heller ikke sollys for å overleve. Bladene faller ikke av og grønnfargen holder seg mens på en ekte bambus plante vil bladene alltid falle av og fargene forandre seg.

Som vi har nevnt tidligere blir det brukt ekte bambus stammer og bladene ser veldig ekte ut. Dette betyr at Ambiplants leverer kunstige planter og kunstige trær av utmerket kvalitet som du vil ha glede av i årevis. Har du spørsmål ta kontakt med oss og vi hjelper det gjerne videre.

Kunstige bambus og kunstig palmer kombinert

For å skape en enhet hjemme eller på kontoret ditt kan du velge en beplantning av en sort eller forskjellige sorter bambus eller du kan også velge planter i samme stil som passer perfekt sammen med bambus. De første kunstige plantene vi da tenker på fra Ambiplants er kunstige palmer. Den kunstige palmen har fått en mye bedre kvalitet slik som de andre kunstige plantene. Det kan man lett se på stammen og bladene. Dessuten er ei kunstig palme mye lettere å vedlikeholde en ei ekte palme. Ved å kombinere kunstige palmer med kunstige bambus tre får du et fantastisk fint tropisk miljø

Se utvalget vårt

Les mer...

Bladene på de kunstige plantene, er de naturtro?

27.10.2016

Blader på de kunstige plantene, naturtro og ekte?

Mens i den forrige blogg artikkelen rettet vi oppmerksomhet til grenene på de kunstige plantene, ser vi på dette blogginnlegget på bladene hos de kunstige plantene. Hvis du velger kunstige planter er det et faktum at disse kunstige plantene ser ut som den virkelige plantens motstykke. I de senere år har i stor grad kvaliteten på bladene av kunstige planter økt. På den måten kan du lage din egen stue virkelig bra og grønn ved å bruke kunstige planter og kunstige trær. Foruten kunstige planter i den private sfære, brukes kunstige trær og planter som ofte i bedrifter. I kontorer kan for eksempel kunstig buksbom lage et profesjonelt image ved inngangen, eller en kunstig laurbær busk gi et løft til arbeidsmiljøet.

Sammensetning av bladene av kunstige planter Kunstig planter i private og forretningsmiljø gir en merverdi

Spesielt når de kunstige plantene er veldig naturtro. Bladene spiller en stor rolle. Viktige faktorer her er:

  • Formen på bladene
  • Materiale på bladene
  • Tettheten på bladene
  • Fargen på blader

Utvalget hos Ambiplants har bare planter og trær som tar hensyn til de ovennevnte faktorer. Ta for eksempel buksbom planten, som med sin tette bladsammensetning og farge er nesten umulig å skille fra en ekte variant. Forskjellen er vel først å fremst at den ikke trenger vann og ikke blir uttørket og visner. Dette gjelder også andre kunstige planter innenfor området. Sammen med den ekte trestammen som brukes i mange kunstige trær, har våre kunstige planter flotte blader og gir dermed en perfekt løsning hvis du ønsker et grønnt hjem, men ikke ønsker noe vedlikehold.

Materialet på bladene

Materialet som brukes til å gi den type planteblader er plast og silke. Ofte innebærer det også rayon. Dette er et kunstig fiber som finner sin basis i et naturlig råmateriale. Dette rå materiale er cellulose, som i sin tur er utvunnet fra tremasse. Dette er et sterkt materiale som er meget arbeidskrevende. Dette gjør at bladene kan bli etterlignet meget realistisk og i tillegg er egenskapen for å justere tykkelsen av materialet er god. Dette ligger til grunn for at bladene ser meget naturlig ut!

Les mer...

Kunstige planter

27.10.2016

 

Kunstige planter

I løpet av de siste årene er kunstige planter og kunstige blomster blitt veldig ettertraktet. Før hadde de kunstige plantene lite til felles med de ekte plantene, men nå er de blitt veldig like de ekteplantene. Materialet som blir brukt i de kunstige plantene og i de kunstige trærne spiller en stor og viktig rolle.

Hos Ambiplants er nettopp kvaliteten veldig viktig. I denne artikkelen skal vi derfor se nærmere påstammene til de kunstige trærene.

Kraftig forbedret kvalitet.

I løpet av de ti siste årene har de kunstige plantene blitt brukt i boliger, kontorer og i offentlige bygninger. På grunn av populariteten til de kunstige plantene og kunstige trærne, er kvaliteten blitt forbedret kraftig i løpet av de siste årene, og takket være dagens gode kvalitet , kan man nesten ikke se forskjell på de kunstige plantene fra Ambiplants og ekte planter. Dette gjør de kunstige plantene fra Ambiplants svært attraktive for både forretnings og privat bruk.

Ekte tre

Bladene på de kunstige plantene er laget av rayon, mens stammene er av ekte tre. Ved å velge tre frade samme ekte plantene, er stammen akkurat lik som på ekte planter. Itillegg er treet behandlet slikat plantene vil holde seg fine i lang tid fremover, og du vil ha mye glede av dem. Ved montering av treet eller planten,blir stilkene som er av tre, bundet sammen, og satt i en liten potte med sement, slik at ikke greinene spriker fra hverandre. I greinene på trærne, blir det laget flere små hull, hvor små kvister festes. Pa disse kvistene festes også bladene, som er av kunstig silke.

Festet mellom stammene og greinene, er laget med forsiktighet og presisjon, så her kan du nesten ikke se forskjellen pa de kunstige og ekte plantene.

Kunstige planter 

I løpet av de siste årene er kunstige planter og blomster blitt veldig ettertraktet og populære. Tidligere hadde de kunstige plantene lite til felles med de ekte, men nå er de veldig like de ekte.  Materialet som blir brukt i de kunstige blomstrene og trærne, gjør dette at forskjellen er liten. For Ambiplants er nettopp kvaliteten veldig viktig. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan kvaliteten på greinene til de kunstige tærene er blitt kraftig forbedret. I løpet av de siste årene, har kunstige planter og trær inntatt både boliger, kontorer og offentlige bygninger. Populariteten av disse, har ført til en kraftig forbedring av kvaliteten. Takket være den fine kvaliteten, kan en nå nesten ikke se forskjell på de ekte og kunstige plantene som føres av Ambiplants. Dette gjør plantene fra Ambiplants svært attraktive og etterspurt, både av private og bedrifter.

Les mer...

Kunstige trær

27.10.2016

Kunstige Trær

Leter du etter en dekorasjon med naturlig utstråling, da vil ett kunstig tre gi den rette følelse av å ha noe grønt inne. Dette hjelper selvsagt Ambiplants deg med. Vi har ett fantastisk tilbud av kunstige planterkunstige blomster og selvfølgelig kunstige trær. Her kan du velge en bestemt type kunstige tre du kan også variere med forskjellige typer. På denne måten holder du interiøret ditt levende uten vedlikehold. Ambiplants har flere muligheter å tilby deg. Vi kan hjelpe deg personlig med f. eks. prosjekt beplantning av  kunstige planter og trær. 

Kunstige planter til innebruk

Produktene på denne siden er kunstige trær til innebruk. Disse kan brukes på kontoret og i offentlige bygninger. Vårt varemerke er at de ser helt ekte ut og de er et utmerket alternativ til ekte planter. Bladene og greinene er lette å forme etter eget ønske. 

Ekspert på kunstige trær

I løpet av de siste årene har Ambiplants blitt en ledene aktør innenfor kunstige trær. Vi hjelper deg gjerne videre med valg av kunstige trær som du ønsker å kjøpe. Vi har også kunstige busker som ofte blir brukt til dekorasjon på kontoret. Kunstige trær som palmer og bambus brukes i stua og ellers i andre deler av huset til å skape en tropisk atmosfære. 

Kunstige trær som kontor planter

Hos Ambiplants ser vi ofte at kunstige planter brukes i store offentlige bygninger inkludert kontorer. Ett kunstig tre fra Ambiplants er av høy kvalitet og ser helt ekte ut. De grønne kunstige trærne sørger for en rolig atmosfære på kontoret ditt. Inne klima på kontoret er heller ikke alltid bra for de ekte plantene. Det betyr i praksis at det følger mye arbeid med som igjen koster tid for de ansatte. Derfor er kunstige tre absolutt å anbefale. Plasser de kunstige trærne f.eks. i en møtesal hvor ansatte ikke oppholder seg daglig og du trenger du ingen vedlikehold. Er ikke de ansatte til stede så har de ikke alltid tid til vanning av plantene som igjen fører til at de de visner.

Les mer...

Kunstige palmer

07.10.2011

Kunstige palmer

Generelt er en palme vanskelig å vedlikeholde, særlig på et kontor, også på grunn av klimaet inne, ofte er det varmt om dagen og kvelden kaldere, og fuktighetsgraden kan også være ett problem for et palme tre. Med en kunstig palme får du en spesiell atmosfære, og hos Ambiplants finner du ikke bare forskjellige kunstige palmer, men også kunstige trær som passer perfekt hjemme eller på kontoret ditt. En kunstig palme er da et godt alternativ. Vi gir deg gjerne råd og tips for valg av eventuelle kunstige palmer. Har du spørsmål om vårt tilbud av kunstige palmer? Kontakt oss da via telefon eller email. Vi hjelper deg gjerne. Om du er ute etter kunstige planter eller kunstige blomster vi er glade for å hjelpe.


Ambiplants har ett utbredt utvalg av kunstige palmer. De kunstige palmene blir gjerne brukt til å skape en tropisk atmosfære i hjemmet ditt, eller på kontoret. En ekte palme er ikke så sterk og den kan visne fort. På grunn av klimaet i Norge er det vanskelig å holde liv i ei ekte palme. Hvis dette er hobbyen din, er det selvfølgelig en utfordring. Men vil du heller nyte en tropisk dekorasjon med grønne palmer, da er en kunstig palme fra Ambiplants absolutt tingen for deg . Våre kunstige palme trær er laget slik at de er veldig lette å vedlikeholde.

Størrelse på kunstige palmer

I vårt store utvalg av kunstige palmer, har hver enkel palme en stamme av tre, og naturlige blad stilker. Derfor ser disse palmene helt ekte ut. Hos oss kan du bestille palmer av forskjellige størrelser, og forskjellige blad sorter. Er det høyt under taket, velg da en høy kunstige palme, og en mindre til et lite rom. Vi leverer også forskjellige størrelser på de andre kunstige plantene i vårt utvalg. 

Til inne eller ute bruk

Man må også kunne skape forskjellig atmosfærer med forskjellige kunstige planter. En kunstig palme passer absolutt til et eksotisk miljø, som for eksempel til en restaurant eller ett svømmebasseng.

Med en optimal utstråling og av utmerket kvalitet, passer våre kunstige palmer til balkongen, restauranter og til reisebyrået. Vi kan forsikre deg at Ambiplants sine kunstige palmer er det rette valget å satse på.

 

Les mer...

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke