Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
  • Ink.Eks.
    MVA
  • 0
  • Ink.Eks.
    MVA
  • 0
    Høy Kvalitet
    Trygg Handel
    1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

    1 februar 2021

    Gressvegger er blitt populært

    I det siste har det blitt en trend og lage seg en gressvegg, også hjemme i stua! Vi merker at vi selger mer av våre produkter som brukes til å lage en grønn vegg. Dette har først og fremst tidligere vært solgt til restauranter, hoteller og kontorbygg, men nå merker vi at også private ønsker seg en grønn vegg hjemme i stua.

    Dette kan gjøres på forskjellige måter. En måte er og lage seg en isoporvegg som males i ønsket farge for så og bruke masse små stilkplanter som man rett og slett bare stikker inn i veggen. Her setter kreativiteten ingen grenser og man kan få et veldig mangfoldig spill i veggen. Vi har mange egnede produkter til en slik vegg. Man har også muligheten til å sette inn noen snittblomster for å sette litt fargespill på veggen.

     

    En annen mulighet er å bruke ferdig gressmatter som man kan montere enkelt på veggen. Disse finnes i varianter av buksbom, eføy, hagemiks og vanlig gress. Hos finner du de under kategorien kunstige gressmatter: https://www.ambiplants.no/categories/kunstig-gressmatter

    Lykke til!

    Kunstig Buksbom matte for vegg 50x50cm 4pk

    Se utvalget vårt

    Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »