ambiplants.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Høy kvalitet -Trygg handel - Rask levering

Gressvegger er blitt populært

I det siste har det blitt en trend og lage seg en gressvegg, også hjemme i stua! Vi merker at vi selger mer av våre produkter som brukes til å lage en grønn vegg. Dette har først og fremst tidligere vært solgt til restauranter, hoteller og kontorbygg, men nå merker vi at også private ønsker seg en grønn vegg hjemme i stua.

Dette kan gjøres på forskjellige måter. En måte er og lage seg en isoporvegg som males i ønsket farge for så og bruke masse små stilkplanter som man rett og slett bare stikker inn i veggen. Her setter kreativiteten ingen grenser og man kan få et veldig mangfoldig spill i veggen. Vi har mange egnede produkter til en slik vegg. Man har også muligheten til å sette inn noen snittblomster for å sette litt fargespill på veggen.

 

En annen mulighet er å bruke ferdig gressmatter som man kan montere enkelt på veggen. Disse finnes i varianter av buksbom, eføy, hagemiks og vanlig gress. Hos finner du de under kategorien kunstige gressmatter: https://www.ambiplants.no/categories/kunstig-gressmatter

Lykke til!

Kunstig Buksbom matte for vegg 50x50cm 4pk

Se utvalget vårt

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke