ambiplants.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Høy kvalitet -Trygg handel - Rask levering

Kunstige busker og buksbom

Kunstige busker       

Kunstig busker og laurbær trær fra Ambiplants har veldig tette blader og realistiske farge sammensetninger, og derfor ser de helt ekte ut. Nettopp derfor liker kundene våre de kunstige plantene meget godt. De fleste kundene bruker disse kunstige planter inne. Du kan også bruke kunstige buksbom ute, men setter du den inn om vinteren da vil den vare lenger, og du vil ha glede av den i årevis.

Kunstig buksbom

Buksbom planten vokser i Mellom Amerika og i Asia, men vi ser også den populære buksbomfamilien i Europa. Mange slottshager er prydet med buksbom planter, også inne er det populært å bruke planten. Den kunstige buksbom planten kan brukes i hjemmet ditt eller på kontoret. I store rom passer den perfekt i entreen, og mottagelses rom. Er du interessert i å bestille ett stort parti av kunstige buksbom trær, kan du kontakte oss.

Kunstig laurbær plante

Før brukte man laurbær som krydder i maten. Ved siden av smaken, er også laurbær planten spesielt dekorativ. Den dype grønne fargen sørger en naturlig utstråling, og det gjør at planten utmerket egner seg til bruk på forskjellig steder. De kunstige Laurbær plantene fra Ambiplants, kan leveres i forskjellige størrelser. En kunstig laurbær plante passer nesten overalt.

Ekspert på kunstige planter

I løpet av årene har Ambiplants opparbeidet seg mange erfaringer med forskjellige typer kunstige planter. Ett godt eksempel her er kunstig buksbom og kunstige laurbær planter, men også kunstige palmer og kunstige blomster.

Når du har bestilt kunstig buksbom eller laurbær planter sørger vi for raskest mulig levering. Etter at den kunstige planten er pakket ut kan du med en gang nyte produktets skjønnhet. Du trenger bare å rette ut greinene og den kunstige planten er klar til bruk. År etter år vil du ha glede av planten og du kan nyte ett grønt og flott interiør.

Kunstige laurbær og buksbom som kontor plante
Alle Ambiplants sine kunstige planter kan brukes på kontoret. Den profesjonelle utstrålingen som kunstig buksbom og kunstig laurbær planter har egner seg derfor meget godt til å ha i entreen ved inngangen til kontoret ditt (muligens som plante utendørs). Kunstige planter for resten av innredningen kan du også bestille hos oss. Hvis du ønsker kan Ambiplants hjelpe deg med å velge mellom forskjellige kunstige blomster, kunstige planter og kunstige trær. Siden Ambiplants sine kunstige planter og trær ikke trenger vedlikehold vinner du og dine ansatte tid. Bladene faller ikke av og plantene visner ikke. Med de kunstige plantene får du absolutt en hyggelig og fin atmosfære på kontoret. 

Se utvalget vårt

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke