ambiplants.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Høy kvalitet -Trygg handel - Rask levering

Kunstige planter utendørs

De fleste av våre kunstige planter og kunstige blomster er først og fremst produsert for innendørs bruk. Men vi har et utvalg av våre kunstige planter og kunstige blomster som er laget for utebruk.

Disse er UV behandlet slik at de tåler eksponering av sollys så godt som det er mulig. De kunstige uteplantene vil også tåle vind og regn bedre enn våre inneplanter. Ta kontakt ved spørsmål om våre falske uteplanter eller noen av våre andre kunstige planter. 

Det skal imidlertid bemerkes at kunstige planter som plasseres utendørs har noe kortere levetid. Da regn og vind kan ta gode tak i grenene som da etter hvert vil påvirke bladene og stilkene. Den vil ikke kunne reparere skadene den pådrar seg av slikt uvær. Nettopp været vil påvirke og ta tak i kvaliteten på våre kunstige planter, så vi vil gjerne anbefale en uteplass hvor det er et halvtak og eller litt le. Dersom det er høye uteplanter kan det også anbefales å sette disse inn imens de store stormene herjer. Har du en terrasse med tak over vil dette være en fin plassering.

Disse er også perfekte for kjøpesenter eller for svømmehaller hvor det kan bli stor UV eksponering.

UV-behandlet
Våre kunstige uteplanter er UV-behandlet hvor behandlingen gjøres under selve fargeprosessen. Vi garantert da så mye som det er mulig, å være jevnt og godt fordelt behandlet over det hele. De kunstige plantene vil da selvfølgelig klare seg ekstra lenge ute i sollyset, merk at vi likevel ikke anbefaler å ha den falske uteplanten i direkte sollys over lang tid. 

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke