Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  22 mars 2023

  Hagestue eller pergola med kunstige hengeplanter

  Er det noe jeg lenge har ønsket meg så er det en hagestue eller en pergola på uteplassen. Det å skape soner og ulike miljøer for uterommet er mer og mer i fokus. Kunstige hengeplanter er virkelig noe jeg skulle hatt hengende i hagestuen eller ned fra pergolaen. Slik at jeg kunne fått en grønn og frodig sone uten innsekter og det som følger med. 

  Kunstige planter og blomster er tørre og rene, de trenger ikke vann eller innsektsmiddel. Kanskje en støvtørk i ny og ned, eller en sommerdusj i hagen. Ellers er det bare enkelt med kunstige planter. Bestefar har en pergola på hytten, med drueranker. Dette kunne jeg godt tenkt meg jeg også, men så klart med flaske druegirlander fra ambiplants.

  Kunstige planter og blomster i hus og hage er vår lidenskap. Vi elsker å teste nye løsninger og kreative ideer innen kunstig dekor. Det er fint og det er enkelt. Naturtro, men uten styr og stell. 

  Vi har mange flotte planter og blomster til sommeren, og resten av året. En kunstig plante er en flerårig plante. Det finnes mange typer og et stort utvalg. Hos ambiplants.no finner du Norges beste utvalg av kunstige blomster, planter og trær. Vi vil gjerne høre om og se dine prosjekter. Hengeplanter i pergolaen eller kunstige blomstertrær i hagestuen. Kanskje et kunstig oliventre i bakgården eller et gress på ballkongen.

  Del gjerne med oss ved å bruke taggen #ambiplants og @ambiplants.no på Instagram.

  Lykke til med prosjektene og ta gjerne kontakt om vi kan hjelpe med noe ;)