Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Capi Lux Rektangulær Grå 88cm

  Capi Capi Lux Rektangulær Grå 88cm
  Produktbeskrivelse
  Lux Middle EnvelopeDenne håndlagde Capi Lux-potten har et luksuriøst utseende på grunn av den slanke overflaten. Det er en lettpotte, men har et ekte stein-utseende. Capi Lux-kolleksjonen er tilgjengelig i et moderne og elegant utseende, i fargene svart terrazzo, lys grå terrazzo og noen modeller i også i hvitt. XXL størrelserI tillegg til ...

  Lux Middle Envelope

  Denne håndlagde Capi Lux-potten har et luksuriøst utseende på grunn av den slanke overflaten. Det er en lettpotte, men har et ekte stein-utseende.

  Capi Lux-kolleksjonen er tilgjengelig i et moderne og elegant utseende, i fargene svart terrazzo, lys grå terrazzo og noen modeller i også i hvitt.

  XXL størrelser
  I tillegg til standardmodellmodellene, tilbyr Capi Lux-kolleksjonen flere svarte og lysgrå potter i store størrelser. Store potter gir en viss ro i hagen. Flere potter plassert ved siden av hverandre, utfyller også hverandre. Det gir et statisk, men også robust utseende.

  3 års garanti og vedlikehold
  Denne potten leveres med 3 års garanti. Det er en spesiell samling vedlikeholdsprodukter tilgjengelig for de svarte terrazzo-pottene: Capi Care. Med disse produktene, vil den originale fargen og dype glans i potten returnere til sin opprinnelige tilstand.

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  FGT962
  EAN
  8716443149627
  Høyde
  28 cm
  Bredde
  28 cm
  Lengde
  88 cm
  Liter
  66 L
  Farge
  Lysegrå
  Overflate
  Betong Look
  Materiale
  Glassfiber
  Frostsikker
  Ja
  Vekt
  8 kg

  Nylig viste produkter

  Capi Capi Lux Rektangulær Grå 88cm
  Capi Lux Rektangulær Grå 88cm
  På lager
  NOK 1.699,00 Ink. mva
  28
  28
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »