Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Capi Lux Rektangulær Rib 56cm

  -20%
  Capi Capi Lux Rektangulær Rib 56cm
  Produktbeskrivelse
  Lux Middle EnvelopeDenne håndlagde Capi Lux-potten har et luksuriøst utseende på grunn av den slanke overflaten. Det er en lettpotte, men har et ekte stein-utseende. Capi Lux-kolleksjonen er tilgjengelig i et moderne og elegant utseende, i fargene svart terrazzo, lys grå terrazzo og noen modeller i også i hvitt. XXL størrelserI tillegg til ...

  Lux Middle Envelope

  Denne håndlagde Capi Lux-potten har et luksuriøst utseende på grunn av den slanke overflaten. Det er en lettpotte, men har et ekte stein-utseende.

  Capi Lux-kolleksjonen er tilgjengelig i et moderne og elegant utseende, i fargene svart terrazzo, lys grå terrazzo og noen modeller i også i hvitt.

  XXL størrelser
  I tillegg til standardmodellmodellene, tilbyr Capi Lux-kolleksjonen flere svarte og lysgrå potter i store størrelser. Store potter gir en viss ro i hagen. Flere potter plassert ved siden av hverandre, utfyller også hverandre. Det gir et statisk, men også robust utseende.

  3 års garanti og vedlikehold
  Denne potten leveres med 3 års garanti. Det er en spesiell samling vedlikeholdsprodukter tilgjengelig for de svarte terrazzo-pottene: Capi Care. Med disse produktene, vil den originale fargen og dype glans i potten returnere til sin opprinnelige tilstand.

  Mål L56cmx H22cm x B22cm

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  OFI961
  EAN
  8716443054907
  Høyde
  22 cm
  Bredde
  22 cm
  Lengde
  56 cm
  Liter
  21 L
  Farge
  Elfenben
  Overflate
  Ribbein
  Materiale
  Glassfiber
  Frostsikker
  Ja
  Vekt
  6,5 kg

  Nylig viste produkter

  Capi Capi Lux Rektangulær Rib 56cm
  Capi Lux Rektangulær Rib 56cm
  På lager
  NOK 1.079,00 Ink. mva
  22
  22
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »