Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Capi Tutch Vase Elegant Deluxe Leire Elfenben 72cm

  Produktbeskrivelse
  Clay-kolleksjonen vår er en tekstur i vår Made in Holland-kolleksjon. ‘Clay’ -teksturen er inspirert av sprukket leirejord. Den viser naturprosessen der fast leire tørker ut og sprekker. En av naturens mange former, akkurat som de andre teksturene i Nature-samlingen vår. Capi Nature Clay er tilgjengelig i to nye farger: elfenben og antrasit...

  Clay-kolleksjonen vår er en tekstur i vår Made in Holland-kolleksjon. ‘Clay’ -teksturen er inspirert av sprukket leirejord. Den viser naturprosessen der fast leire tørker ut og sprekker. En av naturens mange former, akkurat som de andre teksturene i Nature-samlingen vår. Capi Nature Clay er tilgjengelig i to nye farger: elfenben og antrasitt. Elfenben og antrasittfargevalg gjør disse pottene enda vakrere. Clay-pottene vil definitivt ikke gå ubemerket hen hjemme eller i hagen din.

  Blomsterpotte med isolasjonslag
  Visste du at denne blomsterpotten beskytter plantens røtter? Det oransje isolasjonslaget sikrer en konstant temperatur i potten, og det holder vannet lenger, slik at du ikke trenger å vanne anlegget så raskt. Under varme somre sikrer den isolerende effekten en behagelig temperatur i potten, men om vinteren beskytter isolasjonslaget mot kulde og til og med frost.

  Blomsterpotten for innendørs og utendørs
  Denne Capi Nature Clay blomsterpotten kan brukes i hagen, på terrassen eller balkongen, men også i ditt interiør som tilbehør eller designobjekt. Bruker du blomsterpotten ute? Pass på at du borer et dreneringshull på størrelse med et kronestykke i bunnen. Overflødig vann kan strømme ut av potten på denne måten, og holde plantens røtter sunne.

  10 års garanti
  På denne blomsterpotten får du en 10-års garanti for produksjonsfeil. Hvis noe går galt med blomsterpotten din i løpet av den tiden, eller du har et spørsmål, kan du alltid kontakte vår serviceavdeling.

  Produktegenskaper for Capi Nature Clay NL

  – Bruddbestandig
  – Lettvekt
  – 100 % resirkulerbar

   

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  KIVC1138
  EAN
  8716443074189
  Høyde
  72 cm
  Diameter
  50 cm
  Lengde
  50 cm
  Liter
  92 L
  Farge
  Elfenben
  Overflate
  Stein
  Materiale
  Polypropylen (Plast)
  Frostsikker
  Ja
  Vekt
  3,7 kg

  Nylig viste produkter

  Capi Capi Tutch Vase Elegant Deluxe Leire Elfenben 72cm
  Capi Tutch Vase Elegant Deluxe Leire Elfenben 72cm
  På lager
  NOK 2.189,00 Ink. mva
  50
  72
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »