Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Design Potte Santorini Mørk rød 65cm

  Artevasi Design Potte Santorini Mørk rød 65cm
  Produktbeskrivelse
  DESIGN POTTE SANTORINI MØRK RØD I STØRRELSE  H:65CM D:33CM. Frisk opp hjemmet ditt med potter og planter som står i stil med ditt interiør. Santorini potten er en elegant og stilren potte som passer utmerket for hvert et hjem, kontor eller baderom. Våre Santorini potter er av våre mest solgte potter. De har en sylinderform å en glanset ...

  DESIGN POTTE SANTORINI MØRK RØD I STØRRELSE  H:65CM D:33CM.

  Frisk opp hjemmet ditt med potter og planter som står i stil med ditt interiør. Santorini potten er en elegant og stilren potte som passer utmerket for hvert et hjem, kontor eller baderom. Våre Santorini potter er av våre mest solgte potter. De har en sylinderform å en glanset overflate, de er laget av polypropylen plast og er lette potter slik at du enkelt kan flytte de rundt som du ønsker, man vasker fort av disse med en fuktig klut. Santorini pottene gir en ekslusiv følelse.

  Santorini pottene kommer i ulike størrelser, Hvit og Antrasitt finnes i størrelsene 78, 65 og 40cm. Vi har også flere farger og de kommer i størrelsene 65 og 40cm. Størrelse 78cm og 65cm har innsats i toppen slik at du ikke behøver fylle hele potten, det gir også en litt bredere og fin kant i toppen av potten. 

  STILREN

  Våre Santorini potter er veldig stilrene og passer like fint inne som ute. Dersom potten skal brukes inne er det bare og plassere den ønsket plass, fylle den med leca rundt din kunstige plante og evt noe pyntesten på toppen om ønskelig. Dersom den skal ha levende planter anbefaler vi og fylle litt leca i bunnen for god drenering. 

  Dersom du skal bruke din Santorini potte ute må du huske og lage hull i potten. Det er merket under hvor du enkelt borrer et lite hull slik at vannet renner ut ved bruk. Da kan potten holde i årevis og dine plantes også!
   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  5600442833904
  EAN
  5600442833904
  Høyde
  65 cm
  Diameter
  33 cm
  Liter
  43 L
  Farge
  Mørkrød
  Overflate
  Glanset
  Materiale
  Polypropylen (Plast)
  UV-beskyttet
  JA (5 år)
  Dybde
  33cm innsats

  Nylig viste produkter

  Artevasi Design Potte Santorini Mørk rød 65cm
  Design Potte Santorini Mørk rød 65cm
  På lager
  NOK 749,00 Ink. mva
  33
  65
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »