Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Agave Plante UV 55cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Agave plante 55cm Ønsker du å gi hjemmet eller kontoret ditt et friskt og grønt preg uten bryet med vedlikehold? Vår kunstige agave plante på 55 cm er det perfekte valget hvis du ønsker en fin kunstige plante som gir en naturlig og livlig følelse til ethvert rom. Den kunstige agave planten er laget av materialer av høy kvalitet so...

  Kunstig Agave plante 55cm

  Ønsker du å gi hjemmet eller kontoret ditt et friskt og grønt preg uten bryet med vedlikehold? Vår kunstige agave plante på 55 cm er det perfekte valget hvis du ønsker en fin kunstige plante som gir en naturlig og livlig følelse til ethvert rom.

  Den kunstige agave planten er laget av materialer av høy kvalitet som gir den et svært realistisk utseende. Med sin høyde på 55cm blir den et flott blikkfang. De fyldige, grønne bladene er detaljert utformet for å etterligne ekte agave, noe som gir planten et naturtro utseende. Vår kunstige agave plante er svært allsidig og kan plasseres nesten hvor som helst. Den passer perfekt som en flott plante i stuen, enten på en hylle eller i som gulvplante plassert i din utvalgte potte. Den kan også brukes i kommersielle miljøer som kontorer, butikker og restauranter for å skape en innbydende og avslappende atmosfære.

  Vår kunstige agave plante kommer også i flere høyder. Se etter felt på siden som viser flere varianter og finn din perfekte størrelse!

   

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  GM197955
  EAN
  8719075761601
  Høyde
  55cm
  Diameter
  50-60cm
  Farge
  Grønn og lilla
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H14,5cm x D17cm
  UV-beskyttet
  Ja

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Agave Plante UV 55cm
  GreenmoodsKunstig Agave Plante UV 55cm
  På lager
  NOK 649,00 Ink. mva