Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Alocasia Calidora 80cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG ALOCASIA CALIDORA 80CM Bladene på denne falske planten er store og har en dyp fin grønn farge, det er også veldig naturtroe detaljer på bladene. Her er det lett og la seg lure, men den er kunstig og det vil si, du trenger ikke ha grønne fingre, du trenger ikke en solfylt plassering eller vanning og stell. Her er det bare og finne e...

  KUNSTIG ALOCASIA CALIDORA 80CM

  Bladene på denne falske planten er store og har en dyp fin grønn farge, det er også veldig naturtroe detaljer på bladene. Her er det lett og la seg lure, men den er kunstig og det vil si, du trenger ikke ha grønne fingre, du trenger ikke en solfylt plassering eller vanning og stell. Her er det bare og finne en potte etter smak og plassere den uekte planten, enten det er hjemme i stuen, gangen eller på badet. På arbeidsplassen skaper grønne planter og blomster et koselig og friskt miljø, men det er dog ikke alltid like lett å holde planter i live, da er våre kunstige planter og blomster perfekt. 
  Vi har et stort utvalg her hos ambiplants og vi hjelper deg gjerne!

  VALG AV POTTE

  Vår falske Alocasia er en plante som passer til de fleste typer potter, den er høy nok til å stå fint i en lav potte og den er ''liten'' nok til å stå fint i en høyere potte så her er mulighetene mange. Vi har litt av hvert, kanskje ønsker du en potte som ikke tar så mye plass, eller du gjerne kan ha en potte som gjør litt ut av seg lik potten den har på bilde nr. 6 og 7? Vi har også plantekasser som passer til denne om du ønsker å kombinere den med andre eller flere av samme sort, se vårt utvalg her.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  2543
  EAN
  8719075762691
  Høyde
  80 cm
  Diameter
  80cm
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H11,5cm x D12cm
  Materiale
  Kunststoff
  Stamme
  Naturlig

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Alocasia Calidora 80cm
  GreenmoodsKunstig Alocasia Calidora 80cm
  På lager
  NOK 1.290,00 Ink. mva