Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Areca Palme Plante 120cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG ARECA PALME PLANTE 120CM En nydelig kunstig tropisk palme med lange palmeblader som springer ut i en bue. Denne falske palmen er 120cm høy på det høyeste, men brettes ut og danner en flott krone av palmeblader med en diameter på 80cm, diameteren kan selvsagt variere litt ettersom den brettes ulikt, det er ingen feil eller riktig måte....

  KUNSTIG ARECA PALME PLANTE 120CM

  En nydelig kunstig tropisk palme med lange palmeblader som springer ut i en bue. Denne falske palmen er 120cm høy på det høyeste, men brettes ut og danner en flott krone av palmeblader med en diameter på 80cm, diameteren kan selvsagt variere litt ettersom den brettes ulikt, det er ingen feil eller riktig måte. Rett og slett smak å behag, du kan selvfølgelig kikke på bildene våre her på nettsiden for inspirasjon til brettejobben! Vår kjære kunstige areca palme har en flott og frisk grønnfarge på de lange tynne palmebladene, den er mørkere grønn inn mot midten. Enten det er til stuen, baderom eller kontoret så er denne planten et friskt pust i rommet, en veldig populær og tilpasningsdyktig kunstig palme som du ikke vil angre på, den gir nøyaktig det deilige tropiske inntrykket man ønsker.

  POTTE ELLER PLANTEKASSE?

  Vår kunstige Areca palme passer begge deler like bra, her er det bare opp til deg og finne ut hvor mange du ønsker og hvor mye plass den skal ta. Om den settes i plantekasse og kombineres med flere av samme eller en annen sort, eller om du ønsker den ene og alene i en flott potte hvor den kan pryde plassen for seg selv så er denne perfekt for begge deler. Og vi har et stort utvalg begge deler her hos oss, ta en titt i vårt potte sortiment her og se om du finner noe du liker. 

  VEDLIKEHOLD

  Det kreves igrunnen ingen vedlikehold av våre kunstige planter, verken i form av stell, vanning, riktig miljø eller grønnefingre- alt de behøver er en liten støvtørk i ny og ne, de kan evt spyles enkelt over i dusjen, da holder de seg grønne, fine og friske i lang tid fremover.
   Kategori: Kunstige planter . 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  4223
  EAN
  8719075762721
  Høyde
  120 cm
  Diameter
  80 cm
  Farge
  Grønn
  Stamme
  Naturlig
  Størrelse potte
  Ø18 x H15
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Areca Palme Plante 120cm
  Kunstig Areca Palme Plante 120cm
  På lager
  NOK 1.929,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »