Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Areca Palme Tre 130cm

  E.E.G Kunstig Areca Palme Tre 130cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Areca Palme Tre 130cm Denne kunstige palmen er populær og det med god grunn, da den har mange grønne flotte palmeblader bredt ut over som springer ut i forskjellige retninger fra de ulike stammene, vår kunstige areca palme har to brune stammer samt en grønnere liten som skal forestille nyere vekst. Visste du at våre kunstige Areca pal...

  Kunstig Areca Palme Tre 130cm

  Denne kunstige palmen er populær og det med god grunn, da den har mange grønne flotte palmeblader bredt ut over som springer ut i forskjellige retninger fra de ulike stammene, vår kunstige areca palme har to brune stammer samt en grønnere liten som skal forestille nyere vekst. Visste du at våre kunstige Areca palmer stammer opprinnelig fra Sør-asia, dette er veldig tropiske og varme strøk i motsetning til vårt nordiske klima.

  Akkuratt som den ekte Areca palme kommer også vår kunstige palme i flere størrelser og former, forskjellen er at den lever evig og den holder seg like fin, grønn og tropisk som den fortjener og være. Dette er den perfekte kunstige palmen til hjemmet, kontoret og alle andre plasser å vil gi rommet den tropiske atmosfæren du leter etter. Merk at vår kunstige Areca palme ikke er ment for utebruk og vi anbefaler at den alltid brukes innendørs.

  *Planten leveres i standard plastpotte som avbildet.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  11.276C
  EAN
  8714344124316
  Høyde
  130 cm
  Diameter
  100 cm
  Produkt
  Palme
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Areca Palme Tre 130cm
  Kunstig Areca Palme Tre 130cm
  På lager
  NOK 1.890,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »