Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Areka Palme 120cm

  -12%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Areka Palme 120cm En nydelig kunstig variant av Areka palmen som her er 120cm høy med hele 560 blader. Flotte naturlige grønne palmeblader. En naturlig flott kunstig plante som passer like godt hjemme som på hytten eller kontoret.  Areka palmer, også kjent som Dypsis lutescens eller gulvliljepalmer, er en art av palmer som er vanlig ...

  Kunstig Areka Palme 120cm

  En nydelig kunstig variant av Areka palmen som her er 120cm høy med hele 560 blader. Flotte naturlige grønne palmeblader. En naturlig flott kunstig plante som passer like godt hjemme som på hytten eller kontoret. 

  Areka palmer, også kjent som Dypsis lutescens eller gulvliljepalmer, er en art av palmer som er vanlig i tropiske og subtropiske områder, spesielt på øyene i Stillehavet og i Sørøst-Asia. De er populære som prydede innendørsplanter på grunn av deres elegante og slanke utseende.

  Disse plantene trives best i fuktige og varme omgivelser, og trenger vanligvis regelmessig vanning for å trives. Heldigvis kan kunstige planter overleve i det nordiske klimaet. Planter fra ambiplants trenger ikke vann eller et varmt og solrikt miljø. Du kan pynte opp mørke kroker uten å være redd for at de visner bort.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  55264GM
  EAN
  8785275975223
  Høyde
  120cm
  Diameter
  80cm
  Antall blader
  560
  Antall stammer
  3 stammer
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H15cm x D17cm
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Areka Palme 120cm
  Kunstig Areka Palme 120cm
  På lager
  NOK 1.490,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »