Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Asparagus i Potte 50cm

  Produktbeskrivelse
  Hengende kunstig Asparagus i plastpotte, denne er 50 cm lang med sine hengende fine grener. Grenene og bladene har en frisk grønnfarge, noen plasser litt mørkere en andre, nettopp slik du ville funnet den i naturen, denne vil virkelig friske opp rommet den henger eller står i. Denne kan enten henges opp i en vegghengt potte, den kan henges re...

  Hengende kunstig Asparagus i plastpotte, denne er 50 cm lang med sine hengende fine grener. Grenene og bladene har en frisk grønnfarge, noen plasser litt mørkere en andre, nettopp slik du ville funnet den i naturen, denne vil virkelig friske opp rommet den henger eller står i. Denne kan enten henges opp i en vegghengt potte, den kan henges rett ned fra taket som den er eller den kan settes i en potte hvor planten henger ut rundt, det er også veldig fint. Mulighetene er mange!

  Den er selvfølgelig veldig fin og kombinere i en slags oase med flere av våre kunstige planter, den vil passe med det meste med sin fine friske grønnfarge. Finn en passende henge potte eller vanlig potte i vår kategori potter og tilbehør.

  • Leveres i standard plastpotte.

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  419973
  EAN
  8714344264890
  Diameter
  20 cm
  Farge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø8 x H9
  Anbefalt potte
  Anbefalt potte
  Produkt
  Asparagus
  Høyde
  50 cm

  Nylig viste produkter

  AMB Kunstig Asparagus i Potte 50cm
  AMBKunstig Asparagus i Potte 50cm
  På lager
  NOK 175,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »