Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Baby Cycas Palme 80cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG BABY CYCAS 80CM Kunstig Baby Cycas på 80 cm er en sikker vinner. Enten du liker det minimalistisk eller maksimalistisk så vil denne kunstige planten gli rett inn. Det er noe med denne kunstige planten, den har en flott stamme som kommer rett opp av potten, ut fra den springer det mange tynne ''stammer'' med palmeblader ut i en symmetris...

  KUNSTIG BABY CYCAS 80CM

  Kunstig Baby Cycas på 80 cm er en sikker vinner. Enten du liker det minimalistisk eller maksimalistisk så vil denne kunstige planten gli rett inn. Det er noe med denne kunstige planten, den har en flott stamme som kommer rett opp av potten, ut fra den springer det mange tynne ''stammer'' med palmeblader ut i en symmetrisk blad''krone'' og ikke minst i en nydelig grønnfarge. Bladene har flotte detaljer - nøye etterlignet den ekte vare. 

  GODT VALG

  Visste du at Baby Cycas palmen er den mest populære i konglepalmeslekten? Og at den opprinnelig stammer fra sør i Japan.. Da er det ikke rart at den ekte palmen ikke klarer seg kjempe bra her i vårt nordiske klima. Men fortvil ikke, vår kunstige Baby Cycas passer inn i et hvert miljø, den trenger ingen riktig lysmengde eller annen form for hensyn og stell, kun en liten støvtørk i ny og ne. Denne Kunstige palmen leveres i vår standard plastpotte(ikke som avbildet). 

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  3924
  EAN
  8719075762738
  Høyde
  80 cm
  Diameter
  80 cm
  Farge
  Grønn
  Stamme
  Naturlig stamme
  Størrelse potte
  Ø18 x H14
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Palme

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Baby Cycas Palme 80cm
  Kunstig Baby Cycas Palme 80cm
  På lager
  NOK 1.690,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »