Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Baby Yucca Palme 68cm

  -20%
  Greenmoods Kunstig Baby Yucca Palme 68cm
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG BABY YUCCA 68CM Kunstig Baby Yucca har en høyde på 68cm og en naurlig stamme med 3 ''grener''. Bladene på yuccaen er sverdlignende blader, noen lenger en andre og med en frisk grønnfarge. Da denne kunstige planten bare er 68cm vil den kunne passe inn i et hvert rom, den er kanskje ikke så stor, men den blir godt lagt merke til. Vi h...

  KUNSTIG BABY YUCCA 68CM

  Kunstig Baby Yucca har en høyde på 68cm og en naurlig stamme med 3 ''grener''. Bladene på yuccaen er sverdlignende blader, noen lenger en andre og med en frisk grønnfarge. Da denne kunstige planten bare er 68cm vil den kunne passe inn i et hvert rom, den er kanskje ikke så stor, men den blir godt lagt merke til. Vi har et stort utvalg potter i vårt sortiment. Enten du vil har en akkurat passelig potte for plassering i feks vinduskarm eller om du vil bygge den høyere opp, vi har potter for alle ideer. 

  INTERIØR

  Den kommer levert i en standard plastpotte med målene: H-12cm og D-13cm

  Det er ikke alltid lett og finne noe som passer i alle rom, men vi jobber for og ha noe for alle og enhver. Enten du vil ha blader som virkelig griper oppmerksomhet eller om du bare vil ha noe stilrent grønt inne i et hjørne. Ta en titt på vårt store sortiment av kunstige planter og kunstige blomster, og ikke vær redd for å ta kontakt dersom du lurer på noe. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  47802N
  EAN
  8714344175936
  Høyde
  68 cm
  Diameter
  35cm
  Stamme
  Naturlig
  Produkt
  Palme
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H12cm x D13cm
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Baby Yucca Palme 68cm
  Kunstig Baby Yucca Palme 68cm
  På lager
  NOK 1.190,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »