Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Begonia Busk i Retropotte Grå 25cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Begonia, en nydelig kunstig plante som vi har flere utgaver av og er veldig fornøyde med. Denne falske planten er råkul og virkelig verdt og ta sjangsen på. Den er 28cm høy og kommer med en nydelig retro potte(som avbildet). Den minner om en slags urteplante, og kan gjerne brukes på kjøkkenet. Den kan også bruker på badet, i stuen e...

  Kunstig Begonia, en nydelig kunstig plante som vi har flere utgaver av og er veldig fornøyde med. Denne falske planten er råkul og virkelig verdt og ta sjangsen på. Den er 28cm høy og kommer med en nydelig retro potte(som avbildet). Den minner om en slags urteplante, og kan gjerne brukes på kjøkkenet. Den kan også bruker på badet, i stuen eller på kontoret. Den passer igrunnen inn hvor som helst, den kan gjerne kombineres med andre av våre kunstige planter og kunstige blomster eller den kan stå alene og få all oppmerksomheten selv.

  Den har nydelig runde blader med helt utrolige mønster å detaljer, den er veldig imponerende. En flott naturtro kunstige plante som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Det og ha en kunstig plante i stuen har mange fordeler, blant annet er de vedlikeholdsfri, det eneste de krever er kanskje en støvtørk i ny og ne, de kan eventuelt bare spyler i vaksen full fart om det er ønskelig, utenom det har du en falsk plante som ser veldig ekte ut, men som ikke blir tørr eller misfarget. Ta en titt på flere av våre kunstige Begonia busker!

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  423853
  EAN
  8714344307290
  Høyde
  25 cm
  Diameter
  20 cm
  Farge
  Grå
  Størrelse potte
  Ø12 x H10
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Begonia

  Nylig viste produkter

  Outlet Kunstig Begonia Busk i Retropotte Grå 25cm
  Kunstig Begonia Busk i Retropotte Grå 25cm
  På lager
  NOK 219,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »