Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Blomsterbukett "Bomba" 100cm

  Produktbeskrivelse
  Denne kunstige blomsterbuketten heter bomba, det er en mellomstor bukett og har en slags vårfornemmelse over seg. Den har oransje roser, søtrosa villøk, oransje liljer og mye mer, studer bildene og se hvordan alle fargene implementerer hverandre. Våre flotte kunstige blomsterbuketter er satt sammen av våre spesialister for og kunne lage unike...

  Denne kunstige blomsterbuketten heter bomba, det er en mellomstor bukett og har en slags vårfornemmelse over seg. Den har oransje roser, søtrosa villøk, oransje liljer og mye mer, studer bildene og se hvordan alle fargene implementerer hverandre. 

  Våre flotte kunstige blomsterbuketter er satt sammen av våre spesialister for og kunne lage unike buketter. I vårt utvalg skal det derfor være noe for en hver, noen søte buketter, noen ville buketter og mer. De kunstige blomsterbukettene inneholder flere kunstige blomster og stilker som i sammen utgjør en meget pen kunstig blomsterbukett.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  423338
  EAN
  8714344301236
  Høyde
  100 cm
  Diameter
  40 cm
  Farge
  Flere farger
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Bukett
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Blomsterbukett "Bomba" 100cm
  Kunstig Blomsterbukett "Bomba" 100cm
  På lager
  NOK 1.390,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »