Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Blomsterbukett "Flame Roses" 45cm

  Produktbeskrivelse
  Flame roses, en nydelig stor kunstig blomsterbukett med kunstgie roser i mange nydelig farger, her går det mest i rød, burgunder, oransje og mye mye mer, selvfølgelig mikset sammen med kunstige grener og blader, dette er virkelig en favoritt Vet du, den kan faktisk deles opp også, så kan du forme og style slik du vil om ønskelig, feks fordele...

  Flame roses, en nydelig stor kunstig blomsterbukett med kunstgie roser i mange nydelig farger, her går det mest i rød, burgunder, oransje og mye mye mer, selvfølgelig mikset sammen med kunstige grener og blader, dette er virkelig en favoritt Vet du, den kan faktisk deles opp også, så kan du forme og style slik du vil om ønskelig, feks fordele buketten litt på et fest bord! Vi har også mange andre varianter.

  Våre flotte kunstige blomsterbuketter er satt sammen av våre spesialister for og kunne lage unike buketter. I vårt utvalg skal det derfor være noe for en hver, noen søte buketter, noen ville buketter og mer. De kunstige blomsterbukettene inneholder flere kunstige blomster og stilker som i sammen utgjør en meget pen kunstig blomsterbukett.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  419329
  EAN
  8714344257885
  Høyde
  45 cm
  Diameter
  40 cm
  Farge
  Rød
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Bukett
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Blomsterbukett "Flame Roses" 45cm
  Kunstig Blomsterbukett "Flame Roses" 45cm
  På lager
  NOK 1.649,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »