Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Blomsterbukett "Happy orange" 100cm

  Produktbeskrivelse
  Happy Orange, det er virkelig det rette navnet for denne kunstige blomsterbuketten, den er i medium størrelse og er bare helt forbløffende. Denne også har fargen oransje som midtpunkt, men også så mye mer. Her får du alt fra kunstige roser til grener med små blomster og kunstige bregner, alt dette og mye mer satt sammen til den perfekte bord...

  Happy Orange, det er virkelig det rette navnet for denne kunstige blomsterbuketten, den er i medium størrelse og er bare helt forbløffende. Denne også har fargen oransje som midtpunkt, men også så mye mer. Her får du alt fra kunstige roser til grener med små blomster og kunstige bregner, alt dette og mye mer satt sammen til den perfekte bordpynt. 

  Våre flotte kunstige blomsterbuketter er satt sammen av våre spesialister for og kunne lage unike buketter. I vårt utvalg skal det derfor være noe for en hver, noen søte buketter, noen ville buketter og mer. De kunstige blomsterbukettene inneholder flere kunstige blomster og stilker som i sammen utgjør en meget pen kunstig blomsterbukett.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  423341
  EAN
  8714344301267
  Høyde
  100 cm
  Diameter
  40 cm
  Farge
  Flere farger
  Produkt
  Bukett

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Blomsterbukett "Happy orange" 100cm
  Kunstig Blomsterbukett "Happy orange" 100cm
  På lager
  NOK 1.490,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »