Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Blomsterbukett "Mystic Summer" 45cm

  Produktbeskrivelse
  Mystic Summer, denne kunstige blomsterbuketten er så sommersøt med sine kunstige rosa roser, kunstige gerbera, kunstige magnolia stilker og alt det andre, dette er en stor blomsterbukett og alle vil trekkes mot den, den kan også deles opp og skape et sommerlig bord og virkelig skape stemning.Våre flotte kunstige blomsterbuketter er satt sammen ...

  Mystic Summer, denne kunstige blomsterbuketten er så sommersøt med sine kunstige rosa roser, kunstige gerbera, kunstige magnolia stilker og alt det andre, dette er en stor blomsterbukett og alle vil trekkes mot den, den kan også deles opp og skape et sommerlig bord og virkelig skape stemning.

  Våre flotte kunstige blomsterbuketter er satt sammen av våre spesialister for og kunne lage unike buketter. I vårt utvalg skal det derfor være noe for en hver, noen søte buketter, noen ville buketter og mer. De kunstige blomsterbukettene inneholder flere kunstige blomster og stilker som i sammen utgjør en meget pen kunstig blomsterbukett.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  419337
  EAN
  8714344257960
  Høyde
  45 cm
  Diameter
  40 cm
  Farge
  Rosa
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Bukett
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Blomsterbukett "Mystic Summer" 45cm
  Kunstig Blomsterbukett "Mystic Summer" 45cm
  På lager
  NOK 1.990,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »