Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Blomsterbukett "Power" 90cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Vår nydelig kunstige blomsterbukett Power er en medium blomsterbukett av "ville" blomster, den går fra mørkere blå til lilla og rosa, den er nydelig. Den passer perfekt i vinduskarmen, på kontoret. Den varer evig og er en blikkfanger for alle!Våre flotte kunstige blomsterbuketter er satt sammen av våre spesialister for og kunne lage unike bu...

  Vår nydelig kunstige blomsterbukett Power er en medium blomsterbukett av "ville" blomster, den går fra mørkere blå til lilla og rosa, den er nydelig. Den passer perfekt i vinduskarmen, på kontoret. Den varer evig og er en blikkfanger for alle!

  Våre flotte kunstige blomsterbuketter er satt sammen av våre spesialister for og kunne lage unike buketter. I vårt utvalg skal det derfor være noe for en hver, noen søte buketter, noen ville buketter og mer. De kunstige blomsterbukettene inneholder flere kunstige blomster og stilker som i sammen utgjør en meget pen kunstig blomsterbukett.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  423340
  EAN
  8714344301250
  Høyde
  90 cm
  Diameter
  40 cm
  Farge
  Perle
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Bukett

  Nylig viste produkter

  Outlet Kunstig Blomsterbukett "Power" 90cm
  Kunstig Blomsterbukett "Power" 90cm
  På lager
  NOK 1.490,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »