Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Blomsterbukett "Pretty Pink" 100cm

  Produktbeskrivelse
  Pretty pink, dette er en ordentlig sukkersøt kunstig blomsterbukett. Den er mellomstor og passer pefekt på et lite sidebord, i vinduskarmen eller egentlig hvor som helst. Skal du dekke for gjester, da er denne kunstige blomsterbuketten perfekt som midtpunkt med syne mange rosa nyanser, virkelig en blikkfanger.Våre flotte kunstige blomsterbukette...

  Pretty pink, dette er en ordentlig sukkersøt kunstig blomsterbukett. Den er mellomstor og passer pefekt på et lite sidebord, i vinduskarmen eller egentlig hvor som helst. Skal du dekke for gjester, da er denne kunstige blomsterbuketten perfekt som midtpunkt med syne mange rosa nyanser, virkelig en blikkfanger.

  Våre flotte kunstige blomsterbuketter er satt sammen av våre spesialister for og kunne lage unike buketter. I vårt utvalg skal det derfor være noe for en hver, noen søte buketter, noen ville buketter og mer. De kunstige blomsterbukettene inneholder flere kunstige blomster og stilker som i sammen utgjør en meget pen kunstig blomsterbukett.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  423342
  EAN
  8714344301274
  Høyde
  100 cm
  Diameter
  40 cm
  Farge
  Flere farger
  Materiale
  Kunststoff
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Blomsterbukett "Pretty Pink" 100cm
  Kunstig Blomsterbukett "Pretty Pink" 100cm
  På lager
  NOK 1.390,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »