Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Blomsterbukett "Summer Breeze" 65cm

  -20%
  Uplants Kunstig Blomsterbukett "Summer Breeze" 65cm
  Produktbeskrivelse
  Vår nydelig kunstige blomsterbukett Sommerbris er en medium blomsterbukett av "ville" blomster med en høyde på 65cm og en diameter på 38(merk at mål av kunstige blomsterbuketter kan alltids variere litt da det endrer seg fra vase til vase osv), den går fra mørkere rød til gule og rosa, den er nydelig. Den passer perfekt i vinduskarmen, på ...

  Vår nydelig kunstige blomsterbukett Sommerbris er en medium blomsterbukett av "ville" blomster med en høyde på 65cm og en diameter på 38(merk at mål av kunstige blomsterbuketter kan alltids variere litt da det endrer seg fra vase til vase osv), den går fra mørkere rød til gule og rosa, den er nydelig. Den passer perfekt i vinduskarmen, på kontoret. Den varer evig og er en blikkfanger for alle!

  Våre flotte kunstige blomsterbuketter er satt sammen av våre spesialister for og kunne lage unike buketter. I vårt utvalg skal det derfor være noe for en hver, noen søte buketter, noen ville buketter og mer. De kunstige blomsterbukettene inneholder flere kunstige blomster og stilker som i sammen utgjør en meget pen kunstig blomsterbukett.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  427237
  EAN
  8714344341584
  Høyde
  65 cm
  Farge
  Mix
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Bukett

  Nylig viste produkter

  Uplants Kunstig Blomsterbukett "Summer Breeze" 65cm
  Kunstig Blomsterbukett "Summer Breeze" 65cm
  På lager
  NOK 1.690,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »