Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Blomsterbukett "White Dream" 60cm

  Produktbeskrivelse
  White Dream, denne kunstige blomsterbuketten er virkelig en drøm, en hvit pastell farget drøm! Denne kunstige buketten er stor, den kan stå som den er eller den kan deles opp. Enten om det er i hjemmet, på jobben eller hvor enn det måtte være, slående er den! Våre flotte kunstige blomsterbuketter er satt sammen av våre spesialister for og...

  White Dream, denne kunstige blomsterbuketten er virkelig en drøm, en hvit pastell farget drøm! Denne kunstige buketten er stor, den kan stå som den er eller den kan deles opp. Enten om det er i hjemmet, på jobben eller hvor enn det måtte være, slående er den! 

  Våre flotte kunstige blomsterbuketter er satt sammen av våre spesialister for og kunne lage unike buketter. I vårt utvalg skal det derfor være noe for en hver, noen søte buketter, noen ville buketter og mer. De kunstige blomsterbukettene inneholder flere kunstige blomster og stilker som i sammen utgjør en meget pen kunstig blomsterbukett.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  419331
  EAN
  8714344257908
  Høyde
  60 cm
  Diameter
  40 cm
  Farge
  Hvit
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Bukett
  Bladfarge
  Grønn
  Potte
  Ingen

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Blomsterbukett "White Dream" 60cm
  Kunstig Blomsterbukett "White Dream" 60cm
  På lager
  NOK 2.149,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »