Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Bonsai Tre 55cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Bonsai Tre 55cm Kunstig Podocarpus Bonsai er en nydelig grønn og passe stor plante. Den kan settes mest hvor som helst i hjemmet, på hytten eller kontoret. Podocarpus er en slekt av nåleplanter i familien Podocarpaceae. Artene i denne plantefamilien stammer fra den sørlige halvkule og de tempererte regionene som blant annet i Sør-Amer...

  Kunstig Bonsai Tre 55cm

  Kunstig Podocarpus Bonsai er en nydelig grønn og passe stor plante. Den kan settes mest hvor som helst i hjemmet, på hytten eller kontoret. Podocarpus er en slekt av nåleplanter i familien Podocarpaceae. Artene i denne plantefamilien stammer fra den sørlige halvkule og de tempererte regionene som blant annet i Sør-Amerika. 

  Et bonsai tre kan kjennetegnes som symbol på fred og ro. De passer utmerket for restauranter, hoteller og offentlige bygg. De passer også meget godt i gangen eller på en skjenk i stuen. 

  Ulike Varianter
  I vår kategori kunstig bonsai finner du mange ulike varianter, fra små trær som kan stå på bordet eller i vinduskarmen til større bonsai-trær som vil sette et litt større preg på interiøret. Kombiner dem gjerne med hverandre rundt om i huset. Du kan godt kombiner bonsaitre med andre av våre kunstige blomster eller kunstige planter.

  Har du spørsmål eller bare lurer på noe? Ikke nøl med å kontakte oss via epost eller telefon, eller så kan du komme på besøk i vårt showroom i Mandal. Ring da gjerne og avtal møte. Da kan du komme og beundre produktene med egne øyner.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  319076
  EAN
  8785275745611
  Høyde
  55cm
  Diameter
  55cm
  Størrelse potte
  H14,5cm x D17cm
  Produkt
  Bonsai
  Potte
  Standard plastpotte
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Bonsai Tre 55cm
  Kunstig Bonsai Tre 55cm
  På lager
  NOK 1.390,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »