Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Buksbom Ball Busk UV D40cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG BUKSBOM BALL UTEN STAMME. D40X40 Våre kunstige buksbomballer er laget av det beste materiale og er av førsteklasses kvalitet. De er laget av tekstil og plast av topp kvalitet for og sikre at de ser sunne og frodige ut i mange år. Vår kunstige buksbom er veldig imponerende, dette oppnås ved de fine nyansene mellom mørke og lyse blader...

  KUNSTIG BUKSBOM BALL UTEN STAMME. D40X40

  Våre kunstige buksbomballer er laget av det beste materiale og er av førsteklasses kvalitet. De er laget av tekstil og plast av topp kvalitet for og sikre at de ser sunne og frodige ut i mange år. Vår kunstige buksbom er veldig imponerende, dette oppnås ved de fine nyansene mellom mørke og lyse blader. Dette er med på og skape bilde av ekte levende buksbom.

  UV-BEHANDLET

  Kunstig Buksbom ball busk kan brukes ute og inne da denne er UV-behandlet, våre kunstige Uteplanter blir alle UV-behandlet under produksjon, dette blandes inn når plantene farges for og sikre best mulig behandling slik at våre kunstige uteplanter er godt rustet for sollyset. Vår kunstige buksbom ball er veldig robuste da de er tett og kompakte, noe som gjør at de tåler vær og vind hele året. De har en frisk og fin dyp grønnfarge og mange fine små buksbom blader. Litt ujevnheter i lengden på bladene for og gi et enda mer naturtro inntrykk.

  UTEPLANTE

  Vi anebaler selvfølgelig og plukke de inn for ekstra lang holdbarhet dersom de ikke står 100% festet eller om de står helt uten le for vind. Men dersom du plasserer disse i en potte eller plantekasse og fester de godt kan disse holde uteplassen din innbydende året rundt. Vår kunstige buksbom ball kommer uten stamme og den fremstår veldig naturlig. Dette er et av våre premium produkter.

  STELL OG VEDLIKEHOLD

  Det kreves i grunnen ikke noe særlig stell her, kun en liten dusj med hageslangen en gang i blant for og holde den frisk og fin og fri for støv og smuss. Det er også veldig viktig at dersom den kunstige planten står ute i en potte eller plantekasse må du ha dreneringshull i potten slik at ikke det blir liggende vann i lang tid. I våre potter er det merket hvor dreneringshullet skal være og det kan enkelt borres et lite hull i pottene. 

  Vi har et stort utvalg potter som passer denne kunstige buksbom ballen perfekt, ta en titt under kategoriene potter og tilbehør for og kjøpe et komplett produkt idag!

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  7231-uv
  EAN
  8719075762813
  Høyde
  40 cm
  Diameter
  40cm
  UV-beskyttet
  Ja
  Materiale
  Buksbom ball
  Potte
  Ingen
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Buksbom Ball Busk UV D40cm
  Kunstig Buksbom Ball Busk UV D40cm
  På lager
  NOK 1.390,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »