Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Buksbom Ball Romerstil UV D30cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG BUKSBOM BALL D30cm Våre kunstige buksbom er laget i tekstil og plast av topp kvalitet, dette for og sikre fine og sunne kunstige planter i mange år fremover. Løvverket på den kunstige buksbomen vår har en rik mørkegrønn farge innerst og lysere grønne blader ytterst for og simulere ny vekst. Kunstig buksbom ball er 34cm, uten stamme...

  KUNSTIG BUKSBOM BALL D30cm

  Våre kunstige buksbom er laget i tekstil og plast av topp kvalitet, dette for og sikre fine og sunne kunstige planter i mange år fremover. Løvverket på den kunstige buksbomen vår har en rik mørkegrønn farge innerst og lysere grønne blader ytterst for og simulere ny vekst. Kunstig buksbom ball er 34cm, uten stamme og av førsteklasses kvalitet. Plasser den i en høy fin potte, plantekasse eller annen innretning. De passer seg fint på verandaen, foran ytterdøren eller langs husveggen i flertall. Men de kan også brukes inne selvølgelig, de er veldig flotte på badet eller på kontoret. 

   UV-BEHANDLET

  Alle våre kunstige uteplanter er uv-behandlet. Uv-behandlingen foregår allerede under produksjonen hvor det blandes inn i hele farge prosessen, dermed blir våre kunstige uteplanter godt rustet for sollyset. Vi streber etter og kune tilby det beste på markedet innen kunstige uv-behandla planter. 

  VÆRBESTANDIGE

  Våre kunstige uteplanter klarer seg veldig bra ute i all slags vær, men de høyere modellene kan selvfølgelig få litt trøbbel med vinden i høst og vinterhalvåret, men våre kunstige buksbom derimot, disse tåler veldig greit all slags vær da de er så kompakte og robuste er det ingenting som står i veien for at disse kan stå året rundt og hode uteplassen din frisk og frodig. 

  STELL OG VEDLIKEHOLD
  Når de kunstige plantene dine er plassert ut, enten i en fin potte eller plantekasse så er det ikke mye arbeid og gjøre fremover. Men som alt ute vil det kunne bli litt skitt på disse også. En dusj med hageslangen en gang i blant vil derfor holde dine kunstige uteplanter friske og fine og fri for støv og smuss slik at de holder seg vakre og forblir et blikkfang året rundt. Det er også veldig viktig at dersom den kunstige planten står ute i en potte eller plantekasse må du ha dreneringshull i potten slik at ikke det blir liggende vann i lang tid. I våre potter er det merket hvor dreneringshullet skal være og det kan enkelt borres et lite hull i pottene. 

   

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  GM199330
  Diameter
  26-31cm
  Farge
  Grønn
  UV-beskyttet
  Ja
  Anbefalt potte
  Vi anbefaler buksbom ball 10cm større enn potte. D20cm
  Produkt
  Buksbom ball

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Buksbom Ball Romerstil UV D30cm
  GreenmoodsKunstig Buksbom Ball Romerstil UV D30cm
  På lager
  NOK 629,00 Ink. mva