Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Buksbom i Potte 50cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG HENGENDE BUKSBOM I PLASTPOTTE  Vår kunstige hengende buksbom i plastpotte er 50 cm lang med sine grønne hengende buksbom grener. Den er i en rik mørkegrønn farge og vil virkelig friske opp rommet den er i, ytterste del av blader har litt lysegrønn farge for og simulere ny vekst. Denne kan enten henges opp i en vegghengt potte, elle...

  KUNSTIG HENGENDE BUKSBOM I PLASTPOTTE 

  Vår kunstige hengende buksbom i plastpotte er 50 cm lang med sine grønne hengende buksbom grener. Den er i en rik mørkegrønn farge og vil virkelig friske opp rommet den er i, ytterste del av blader har litt lysegrønn farge for og simulere ny vekst. Denne kan enten henges opp i en vegghengt potte, eller den kan henges rett ned fra taket som den er. Den kan også fint settes i en potte i vinduskarmen eller på en hylle slik at de falske buksbom bladene henger fint ned. Våre kunstige planter er laget av førsteklasses tekstil og plast for og sikre fine og ''sunne'' kunstige planter i år fremover.

  POTTEVALG

  Av og til føles gjerne pottevalget som den største delen av arbeidet. Men det er noen triks som enkelt leder vei for deg. Dersom du vet hvor du skal plassere den kunstige planten kan du f.eks se om det finnes en farge som allerede er i rommet og som gjerne kan gå igjen i potten. Du kan velge om den kunstige planten skal henge fra tak eller vegg - om den skal stå i enten en lav potte på en sjenk eller et bord eller om den skal løftes opp i en høyere potte eller ved hjelp av en pidestall. Vi har et stort pottesortiment og hjelper deg gjerne med tips og ideer.

  STELL

  De kunstige plantene du kjøper hos oss krever ingen stell ved hjelp av grønne fingre og mye plante kunnskap. Alt de krever er en liten støvtørk eller dusj i ny og ne, da holdes de fine og frie for støv og annet smuss.

   

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  419972
  EAN
  8714344264883
  Lengde
  50cm
  Diameter
  15cm
  Høyde
  50 cm
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Produkt
  Hengende buksbom i potte
  Størrelse potte
  Ø9cm x H9cm

  Nylig viste produkter

  Uplants Kunstig Buksbom i Potte 50cm
  Kunstig Buksbom i Potte 50cm
  På lager
  NOK 175,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »