Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Buksbom/Oxalis Plantevegg 50x50cm UV

  -30%
  E.E.G Kunstig Buksbom/Oxalis Plantevegg 50x50cm UV
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Buksbom/Oxalis Plantevegg Matte 50x50cm UV     UV-BEHANDLET Nærmest alle våre kunstige plantevegg matter er uv-behandlet, dette er gjort under produksjonen for å sikre dyp og varig behandling av produktet slik at det er godt rustet mot sollyset, dette for å sikre deg glede av din nye plantevegg i mange år fremover. Vi streb...

  Kunstig Buksbom/Oxalis Plantevegg Matte 50x50cm UV

   

   

  UV-BEHANDLET

  Nærmest alle våre kunstige plantevegg matter er uv-behandlet, dette er gjort under produksjonen for å sikre dyp og varig behandling av produktet slik at det er godt rustet mot sollyset, dette for å sikre deg glede av din nye plantevegg i mange år fremover. Vi streber etter og kunne tilby det beste på markedet innen kunstige planter, blomster og plantevegg matter. 

  MONTERING

  Våre kunstige plantevegg matter er enkle og montere, dette er noe alle kan få til. De har et klikksystem, det vil si at du enkelt setter dem sammen ved og klikke dem i hverandre deretter skrur du dem opp på veggen du vil ha dem på. Det er også mulig og klippe mattene til for spesielle tilpasninger. Vår kunstige bregne/tuja plantevegg er 1stk - 50x50cm i pakken, man trenger da 4stk pr m2. Se monteringsvideo under for hjelp ved montering.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  428495
  EAN
  8714344354416
  Høyde
  50 cm
  Diameter
  50 cm
  UV-beskyttet
  Ja
  Farge
  Grønn
  Produkt
  Buksbom/Oxalis
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Buksbom/Oxalis Plantevegg 50x50cm UV
  Kunstig Buksbom/Oxalis Plantevegg 50x50cm UV
  På lager
  NOK 329,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »