Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Buksbom Pyramide UV 165cm

  -28%
  E.E.G Kunstig Buksbom Pyramide UV 165cm
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG BUKSBOM PYRAMIDE 165CM Våre kunstige buksbom pyramider har et flott bladverk i en rik mørgegrønn farge og med noen litt lysegrønne blader ytterst for og simulere ny vekst. Våre kunstige planter er laget av tekstil og plast av topp kvalitet for og sikre deg flotte og frodige kunstige planter i mange år fremover. Perfekt ved inngangen ...

  KUNSTIG BUKSBOM PYRAMIDE 165CM

  Våre kunstige buksbom pyramider har et flott bladverk i en rik mørgegrønn farge og med noen litt lysegrønne blader ytterst for og simulere ny vekst. Våre kunstige planter er laget av tekstil og plast av topp kvalitet for og sikre deg flotte og frodige kunstige planter i mange år fremover. Perfekt ved inngangen til huset eller kontoret. Passer også utmerket ved verandaen eller som skjerming. Denne kunstige buksbom pyramiden kommer i en tung potte som avbildet og en har en pyramide formet buksbombusk oppover stammen, denne er veldig flott om den blir festet i en potte eller i en plantekasse sammen med flere- så fyllet med leca og pyntestein på toppen. Potten kan enten være lav eller høy, vi har erfart at det blir en veldig flott kombinasjon. Vi har et stort potte sortiment under kategorien potter og tilbehør

  UV-BEHANDLET

  Våre kunstige uteplanter er uv-behandlet, men de er ikke bare lett sprayet over for hånd. Her foregår uv-behandlingen under selve produksjonen hvor uv-stoffet blandes inn i farge prosessen til de kunstige plantene. Dette for og prøve å sikre at hele den kunstige plantens bladverk er uv-behandlet og godt rustet for sollyset. Vi streber etter og kunne tilby det beste på markedet innen kunstige planter.

  UTEPLANTER

  I tillegg til og være godt rustet til sollyset er våre kunstige buksbom pyramider også svært værbestandige nettopp på grunn av dens kompakte form og bladverk. Som alt annet vil de selvfølgelig stå best i litt le for den sterkeste vinden, de må også festes godt. Dersom du følger disse rådene kan du ha våre kunstige buksbom på uteplassen året rundt. Det er ikke lett og holde buksbom fine og grønne her i vårt nordiske klima, de har en tendens til og bli ujevne i fargen og tørre, prøv våre kunstige buksom og se forskjellen.

  VEDLIKEHOLD

  Her kreves det igrunnen ikke noe arbeid, kun en liten dusj med hageslangen i blant for og holde den frisk og fin og fri for støv og smuss. Det er også veldig viktig at dersom den kunstige planten står ute i en potte eller plantekasse må du ha dreneringshull i potten slik at ikke det blir liggende vann i lang tid. I våre potter er det merket hvor dreneringshullet skal være og det kan enkelt borres et lite hull i pottene. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  417634
  EAN
  8714344237566
  Høyde
  165cm
  Diameter
  40cm
  UV-beskyttet
  Ja
  Produkt
  Buksbom
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø30cm x H30cm
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Buksbom Pyramide UV 165cm
  Kunstig Buksbom Pyramide UV 165cm
  På lager
  NOK 5.539,00NOK 3.990,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »