Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Buksbom Spiral 135cm

  -20%
  Greenmoods Kunstig Buksbom Spiral 135cm
  Produktbeskrivelse
   KUNSTIG BUKSBOM SPIRAL 135CM Vår kunstige buksbom spiral har et flott bladverk i en rik mørgegrønn farge og med noen litt lysegrønne blader ytterst for og simulere ny vekst. Våre kunstige planter er laget av tekstil og plast av topp kvalitet for og sikre deg flotte og frodige kunstige planter i mange år fremover. Denne kunstige buksbom sp...

   KUNSTIG BUKSBOM SPIRAL 135CM

  Vår kunstige buksbom spiral har et flott bladverk i en rik mørgegrønn farge og med noen litt lysegrønne blader ytterst for og simulere ny vekst. Våre kunstige planter er laget av tekstil og plast av topp kvalitet for og sikre deg flotte og frodige kunstige planter i mange år fremover. Denne kunstige buksbom spiralen er flott, med sin spiralform, grønne buksbom blader og høyde på 135cm blir dette en ordentlig blikkfanger. Den er veldig flott om den blir festet i en potte eller i en plantekasse, fyllet med leca og pyntestein på toppen. Potten kan enten være lav eller høy, vi har erfart at det blir en veldig flott kombinasjon. Vi har et stort potte sortiment under kategorien potter og tilbehør

  UTEPLANTER

  Denne kunstige buksbom spiralen bør stå under tak og i le for vinden for og holde sin fine form. Den må også festes godt. Dersom du følger disse rådene kan du ha våre kunstige buksbom på en underbygd terasse hele året. Det er ikke lett og holde buksbom fine og grønne her i vårt nordiske klima, de har en tendens til og bli ujevne i fargen og tørre, prøv våre kunstige buksom og se forskjellen.

  VEDLIKEHOLD

  Her kreves det igrunnen ikke noe arbeid, kun en liten dusj i blant for og holde den frisk og fin og fri for støv og smuss. Det er også veldig viktig at dersom den kunstige planten står utesatt for vann i potte eller plantekasse må du ha dreneringshull i potten slik at ikke det blir liggende vann i lang tid. I våre potter er det merket hvor dreneringshullet skal være og det kan enkelt borres et lite hull i pottene. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  45005N
  Høyde
  135cm
  Diameter
  30cm
  UV-beskyttet
  Ja
  Produkt
  Buksbom
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø17cm x H15cm
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Buksbom Spiral 135cm
  Kunstig Buksbom Spiral 135cm
  På lager
  NOK 2.375,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »