Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Buksbom Vinterglans Plantevegg UV 50x50cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG BUKSBOM VINTERGLANS PLANTEVEGG UV 50X50CM Dette er vår flotte kunstige buksbom plantevegg matte - vinterglans. Vinterglans planten stammer fra buksbom familien og er et nydelig blikkfang, denne gjør seg virkelig som en kunstig plantevegg da den i naturlig form også holder seg grønn hele året, samt overlever deg også i skygge, dette ...

  KUNSTIG BUKSBOM VINTERGLANS PLANTEVEGG UV 50X50CM

  Dette er vår flotte kunstige buksbom plantevegg matte - vinterglans. Vinterglans planten stammer fra buksbom familien og er et nydelig blikkfang, denne gjør seg virkelig som en kunstig plantevegg da den i naturlig form også holder seg grønn hele året, samt overlever deg også i skygge, dette gjør at denne er veldig naturtro. Bladene på vår kunstig buksbom vinterglans er veldig fine og innbydende med sin rike grønnfarge, den har også noen få lysere blader for og simulere ny vekst. Vinterglans planter er lekker og kjent for sine nydelige formede blader og sin robusthet, dette har vi jobbet med for å kunne gjenskape, både utseende men også robustheten slik at du skal kunne ha glede av denne i lang tid fremover.

  UV-BEHANDLET

  Våre kunstige plantevegg matter er uv-behandlet for og sikre deg en nydelig kunstig plantevegg i lang tid. Dette er ikke gjort av oss for hånd, behandlingen av våre UV-produkter gjøres allerede i produksjonen av dem, slik sikrer vi god og jevn fordeling av uv-stoffet. 

  VEDLIKEHOLD

  Våre kunstige plantevegg matter er igrunnen vedlikeholdsfrie, men vi anbefaler en enkel dusj med vannslangen i ny og ne så holder du den fri for skitt og smuss. Er det til inne bruk vil nok jevnlig støvtørk være nok. da de ikke krever noen form for plantekunnskap eller vanning og det riktige miljø. Merk at dersom den står ute vil "levetiden" selvfølgelig være noe kortere. 

  MONTERING

  Våre kunstige plantevegg matter er enkle å montere og dette er noe alle kan få til. De har et veldig greit klikksystem, det vil si at du enkelt setter dem sammen ved å klikke dem i hverandre, deretter skrur du dem opp på veggen du vil ha dem på eller der du ønsker dem. Det er også mulig og klippe mattene til for spesielle tilpasninger. Vår kunstige buksbom vinterglans plantevegg er 1stk - 50x50cm i pakken, man vil da trenge 4stk pr m2. Se monteringsvideo under for hjelp ved montering.

   

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  318006
  Høyde
  50cm
  Diameter
  50cm
  UV-beskyttet
  Ja
  Farge
  Grønn
  Produkt
  Buksbom
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Buksbom Vinterglans Plantevegg UV 50x50cm
  GreenmoodsKunstig Buksbom Vinterglans Plantevegg UV 50x50cm
  På lager
  NOK 229,00 Ink. mva