Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Cactus Sukkulent 12cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Sukkulent. Visste du at det opprinnelige navnet er latin succus, noe som betyr saftig, fordi sukkulenter er planter som kan lagre vann i blader eller stengler, noe som gjør at de tåler noe tørke!? Vi synes historiene og bakgrunnen til planter og blomster er spennende, og vi er stolte av og kunne ha dem i topp kvalitet i kunstig vare s...

  Kunstig Sukkulent. Visste du at det opprinnelige navnet er latin succus, noe som betyr saftig, fordi sukkulenter er planter som kan lagre vann i blader eller stengler, noe som gjør at de tåler noe tørke!?

  Vi synes historiene og bakgrunnen til planter og blomster er spennende, og vi er stolte av og kunne ha dem i topp kvalitet i kunstig vare slik at de alltid får være på sitt beste. Denne kunstig cactus varianten står i glass å har en høyde på 12,7 cm og en diameter på 8cm og passer utmerket som borddekorasjon både hjemme og på restauranten og er en ordentlig blikkfanger. Vi har også mange flere kunstig sukkulent varianter.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  4187893
  EAN
  8714344252026
  Høyde
  18 cm
  Diameter
  6 cm
  Farge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø6 x H10 cm
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Cactus
  Potte
  Glass

  Nylig viste produkter

  Outlet Kunstig Cactus Sukkulent 12cm
  Kunstig Cactus Sukkulent 12cm
  På lager
  NOK 159,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »