Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Calathea Makoyana 60cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG CALATHEA MAKOYANA 60CM Vår kunstige Calathea Makoyana er veldig fin, den har lange grønne stilker som springer ut fra potten og danner fine buer som ender i de spesielle og detlajerte bladene. Bladene til calatheaen er hvit stripet og grønne. Dette er den perfekte bord, hylle eller vindusplante, men den kan også stå på gulvet, den ka...

  KUNSTIG CALATHEA MAKOYANA 60CM

  Vår kunstige Calathea Makoyana er veldig fin, den har lange grønne stilker som springer ut fra potten og danner fine buer som ender i de spesielle og detlajerte bladene. Bladene til calatheaen er hvit stripet og grønne. Dette er den perfekte bord, hylle eller vindusplante, men den kan også stå på gulvet, den kan da løfte litt opp i en høyere potte om man ønsker det. Bladene springer ut og danner en flott krone som du selv kan brette etter ditt eget ønske. Alle de grønne stilkene har ståltråd innerst som gjør at du kan forme den som du ønsker. Vår falske Calathea Makoyana kommer i en standard plastpotte slik at du enkelt kan sette den oppi din utvalgte potte.

  POTTE 

  Det er ikke alltid lett og skulle velge alt på en gang, men vi har et stort utvalg potter her i mange ulike høyder her hos oss slik at du kan sette ditt preg på den falske planten du velger. Vi er behjelpelige dersom du ønsker tips eller råd om hvilke som passer best til hva. Denne flotte falske planten gjør seg også i en større plantekasse sammen med andre kunstige planter og/eller blomster. Vi har også flere kunstige calathea planter som kan passe sammen med denne dersom du ønsker og lage en oase i en flott plantekasse. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  0962
  EAN
  8719075761519
  Høyde
  60 cm
  Diameter
  50 cm
  Farge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø11 x H11
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Calathea

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Calathea Makoyana 60cm
  Kunstig Calathea Makoyana 60cm
  På lager
  NOK 660,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »