Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Calathea Makoyana Burgunder 60cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Calathea Makoyana Burgunder 60cm Nydelig grønnfarge på forsiden og lilla bakside. Calathea er en stor plantefamilie som inneholder flotte planer med ulike design og mønster på bladene. Ved å søke på Calathea i nettbutikken vil du få opp alle de forskjellige kunstige Calathea plantene vi har her hos ambiplants.    De kunstige pl...

  Kunstig Calathea Makoyana Burgunder 60cm

  Nydelig grønnfarge på forsiden og lilla bakside. Calathea er en stor plantefamilie som inneholder flotte planer med ulike design og mønster på bladene. Ved å søke på Calathea i nettbutikken vil du få opp alle de forskjellige kunstige Calathea plantene vi har her hos ambiplants. 

   

  De kunstige plantene våre designes etter den levende varianten. Noen eksempler på Calathea-arter med fiolette eller lilla nyanser i bladene:

  1. Calathea 'Lancifolia' (Rattlesnake Plant): Denne arten har blader med grønne og lilla striper som ligner på et rattlesnake-mønster.

  2. Calathea roseopicta 'Medallion': Denne planten har blader med en kombinasjon av mørkegrønne og lilla nyanser, og mønsteret ligner på en medallion.

  3. Calathea orbifolia: Selv om den ikke er kjent for lilla farger, har den store runde blader med et sølvaktig mønster som kan gi en unik kontrast i farger.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  26802
  EAN
  8785275767293
  Høyde
  60cm
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H10cm x D10cm
  Bladfarge
  Grønn/burgunder
  Antall blader
  19

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Calathea Makoyana Burgunder 60cm
  GreenmoodsKunstig Calathea Makoyana Burgunder 60cm
  På lager
  NOK 729,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »