Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Chamaedorea Palme i Retro Potte 70cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG CHAMAEDOREA PALME I RETROPOTTE 70CM Den Kunstige Chamaedorea palmen er opprinngelig en liten palmeart som stammer fra regnskogene i Sør-Mexico og Guatemala. Planten har en nydelig lys grønn farge på de elegante lange palmebladene som springer ut i en naturlig bue fra de tynne røraktige stammene. FORDELER Ønsker du den "tropiske str...

  KUNSTIG CHAMAEDOREA PALME I RETROPOTTE 70CM

  Den Kunstige Chamaedorea palmen er opprinngelig en liten palmeart som stammer fra regnskogene i Sør-Mexico og Guatemala. Planten har en nydelig lys grønn farge på de elegante lange palmebladene som springer ut i en naturlig bue fra de tynne røraktige stammene.

  FORDELER

  Ønsker du den "tropiske strand" følelsen, da er dette den kunstige planten for deg! Chamaedoreaen er en veldig populær palmeplante, men krever grønne fingre og det rette miljø, hvis ikke vil bladene fort bli brune og triste. Heldigvis blir det ikke noe problem med vår Kunstige Chamaedorea, den krever ingen stell og holder seg like frisk og grønn! Den passer utmerket i stuen eller på kontoret, samt i baderomsmijø for og gi en tropisk følelse! Se også relaterte produkter nede på siden.

   KategoriKunstige planter

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  4191253
  EAN
  8714344255898
  Høyde
  70 cm
  Diameter
  40 cm
  Produkt
  Palme
  Farge
  Grønn
  Potte
  Retro
  Størrelse potte
  Ø16 x H12 cm
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Uplants Kunstig Chamaedorea Palme i Retro Potte 70cm
  Kunstig Chamaedorea Palme i Retro Potte 70cm
  På lager
  NOK 439,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »