Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Cycas Palme 90cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG CYCAS PALME 90CM Kunstig Cycas på 90 cm er en sikker vinner. Enten du liker det minimalistisk eller maksimalistisk så vil denne kunstige planten gli rett inn. Det er noe med denne kunstige planten, den har en flott stamme som kommer rett opp av potten, ut fra den springer det mange tynne ''stammer'' med palmeblader ut i en symmetrisk ...

  KUNSTIG CYCAS PALME 90CM

  Kunstig Cycas på 90 cm er en sikker vinner. Enten du liker det minimalistisk eller maksimalistisk så vil denne kunstige planten gli rett inn. Det er noe med denne kunstige planten, den har en flott stamme som kommer rett opp av potten, ut fra den springer det mange tynne ''stammer'' med palmeblader ut i en symmetrisk blad''krone'' og ikke minst i en nydelig grønnfarge. Bladene har flotte detaljer - nøye etterlignet den ekte vare. 

  GODT VALG

  Visste du at Cycas palmen er den mest populære i konglepalmeslekten? Og at den opprinnelig stammer fra sør i Japan.. Da er det ikke rart at den ekte palmen ikke klarer seg kjempe bra her i vårt nordiske klima. Men fortvil ikke, vår kunstige Cycas passer inn i et hvert miljø, den trenger ingen riktig lysmengde eller annen form for hensyn og stell, kun en liten støvtørk i ny og ne. Denne Kunstige palmen leveres i vår standard plastpotte(ikke som avbildet). 

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  1526N
  Høyde
  90cm
  Diameter
  75-85cm
  Stamme
  Naturlig
  Antall blader
  22
  Produkt
  Cycas palme
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H15cm x D16cm
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Cycas Palme 90cm
  Kunstig Cycas Palme 90cm
  På lager
  NOK 2.090,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »