Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Cycas Palme Tre 165cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Cycas Palme Tre 165cm Våre kunstige Cycas Palme Tre er vi stolte av å vise frem, denne varianten kommer i to forskjellige høyder - slik at du får en som passer perfekt for deg. Eller om du vil kombinere dem sammen er det veldig fint med to forskjellige høyder. Den kunstige Cycas Palmen vår er veldig naturtro med sin ekte stamme å me...

  Kunstig Cycas Palme Tre 165cm

  Våre kunstige Cycas Palme Tre er vi stolte av å vise frem, denne varianten kommer i to forskjellige høyder - slik at du får en som passer perfekt for deg. Eller om du vil kombinere dem sammen er det veldig fint med to forskjellige høyder. Den kunstige Cycas Palmen vår er veldig naturtro med sin ekte stamme å med sine nøye etterlignede blader kan du nesten ikke se forskjell før du føler og tar på de. Den har 3 ekte stammer i forskjellige høyder og med hver sin palmekrone av blader i nydelige grønne nyanser, en virkelig tropisk vinner. Bladene er laget av førsteklasses plast og tekstil, de tåler sollyset bra så du trenger ikke være redd for å gi denne kunstige planten en vindusplass. 

  Den perfekte oppfriskning både på badet, på verandaen eller i stuen, den passer igrunnen inn hvor enn den plasseres og har virkelig en tendens til å stjele oppmerksomheten i rommet.  

  Potte eller Plantekasse?

  Hos oss finner du et stort utvalg potter og plantekasser, det skal ikke være vankselig å finne som akkuratt du har lyst på. Vi kan selvfølgelig komme med forslag om hva som passer godt til hvilken kunstige plante om det er ønskelig. Til denne planten på 165cm vil vi anbefale en potte som er 40cm i diameter eller over det. Eller er det bare smak og behag etter din preferanse. 

   

   

   

   

  Kategori: Kunstige planter 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  4006
  EAN
  8719075761908
  Høyde
  165 cm
  Diameter
  90 cm
  Farge
  Grønn
  Stamme
  Naturlig
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø18 x H15
  Produkt
  Palme
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Cycas Palme Tre 165cm
  GreenmoodsKunstig Cycas Palme Tre 165cm
  På lager
  NOK 2.690,00 Ink. mva