Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Dracena Marginata 120cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG DRACENA 120CM MED EKTE STAMME Vår kunstige Dracena tre er for deg som ønsker et blikkfang i hus, dette er en nydelig falsk plante i topp kvalitet plast og tekstil og med ekte stammer. Den har et særegent preg med sine meget spesielle og flotte stammer som skyter ut i forskjellige lengder. Bladene er tynne og lange og danner en flot...

  KUNSTIG DRACENA 120CM MED EKTE STAMME

  Vår kunstige Dracena tre er for deg som ønsker et blikkfang i hus, dette er en nydelig falsk plante i topp kvalitet plast og tekstil og med ekte stammer. Den har et særegent preg med sine meget spesielle og flotte stammer som skyter ut i forskjellige lengder. Bladene er tynne og lange og danner en flott "bukett" i toppen av hver stamme, fargen på bladene gir et ekstotisk preg. Så, har du en plass som kan trenge litt inspirasjon, litt liv og frisk pust, da er denne kunstige planten det rette valget for deg. Den passer like bra inn hjemme som den gjør på kontoret. 

  POTTER

  Vi har et stort utvalg potter i ulike høyder, farger og varianter her på nettsiden. Det er mange og velge mellom, og denne kunstige dracena planten kan enten beholde sin naturlige høyde eller du kan velge og bygge den opp i en høy potte, valgene er mange og dersom du trenger råd og tips på veien er vi her for å hjelpe deg. Det er bare å spørre slik at du kan bestille et komplett produkt hjem idag.

  VEDLIKEHOLD

  Våre kunstige planter og blomster krever igrunnen ingen vedlikehold, de er ikke avhengig av noe riktig temperatur, sollys eller vanning. Alt de krever er som all annen pynt og lignende du har i rommet - nemlig en støvtørk en gang i blant, da holder de seg friske og fine i mange år fremover. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  8704
  EAN
  8704
  Høyde
  120 cm
  Diameter
  55 cm
  Stamme
  Naturlig stamme
  Antall stammer
  2 stk
  Produkt
  Dracaena
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø15 x H13 cm

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Dracena Marginata 120cm
  Kunstig Dracena Marginata 120cm
  På lager
  NOK 1.249,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »