Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Eføy Girlander 180cm

  -15%
  Mica Kunstig Eføy Girlander 180cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Eføy Girlander 180cm Kunstig Eføy girlander er virkelig en av våre bestsellere, både på grunn av dens naturtrohet, men også da den kan brukes til så mange forskjellige ting. Denne falske eføyen har blader som "klatrer" oppover eller nedover om du vil, den strekker seg 180cm med en enkel stilk. Denne kan festet opp langs en vegg og ...

  Kunstig Eføy Girlander 180cm

  Kunstig Eføy girlander er virkelig en av våre bestsellere, både på grunn av dens naturtrohet, men også da den kan brukes til så mange forskjellige ting. Denne falske eføyen har blader som "klatrer" oppover eller nedover om du vil, den strekker seg 180cm med en enkel stilk. Denne kan festet opp langs en vegg og bare henge ned eller den kan legges på et bord og fungere som dekorasjon til et nydelig festmåltid.

  Den kan også gjerne kombineres med andre planter og sammen skape et flott blikkfang, mulighetene er uendelige!

  Fordel ved kunstige planter

  Fordelene er mange, som feks å huske vanne dem, det trenger man absolutt ikke ta hensyn til med våre falske planter. Men når det gjelder eføy er den største fordelen at den ekte vare er giftig, at selve plantesaften kan være veldig skadelig for små barn eller dyr. Dette er en fin bekymring og slippe.

  Våre kunstige eføy girlander kan også brukes om igjen og om igjen da de tåler mye, er bøyelige og bladene er av kjempe god kvalitet. 

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  905382
  EAN
  8712293053824
  Diameter
  10 cm
  Farge
  Grønn
  Anbefalt potte
  Anbefalt potte
  Produkt
  Girlander
  Høyde
  180 cm

  Nylig viste produkter

  Mica Kunstig Eføy Girlander 180cm
  Kunstig Eføy Girlander 180cm
  På lager
  NOK 249,00NOK 178,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »