Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Einerbusk UV 120cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG EINERBUSK UV 120CM Vår kunstige einerbusk 120cm er veldig formrik flott grønn uteplante, den har et rikt ''bladverk'' i en rik grønnfarge med noen lysegrønne tupper rundt forbi for og simulere ny vekst. Våre kunstige planter er laget av førsteklasses kvalitet plast og tekstil for og sikre deg frodige og fine kunstige planter i mange...

  KUNSTIG EINERBUSK UV 120CM

  Vår kunstige einerbusk 120cm er veldig formrik flott grønn uteplante, den har et rikt ''bladverk'' i en rik grønnfarge med noen lysegrønne tupper rundt forbi for og simulere ny vekst. Våre kunstige planter er laget av førsteklasses kvalitet plast og tekstil for og sikre deg frodige og fine kunstige planter i mange år fremover. Denne kunstige einerbusken har en ekte stamme, noe som gjør den svært lekker. Ut fra stammen er det et frodik verk av einerbusk grener i litt ulik form, dette gir et veldig naturlig inntrykk. Vårt team jobber hardt for og kunne levere produkter av høyeste kvalitet innen kunstige planter og blomster.

  UV-BEHANDLET

  Vår kunstige einerbusk er uv-behandlet slik at den er godt rustet for solen hele året. Når vi sier uv-behandlet så betyr det ikke at den er sprayet over for hånd. Vår uv-behandling foregår allerede i produksjonen av de kunstige plantene hvor selve uv-stoffet blandes inn i fargeprosessen. På denne måten håper vi på og sikre jevn og godt fordelt behandling av hele produktet. 

  UTEPLANTER

  I tillegg til og være uv-behandlet og dermed godt rustet mot sollyset jobber vi også hardt for at våre kunstige uteplanter skal være godt rustet for nesten all slags vær og vind. Vår kunstige einerbusk tåler godt regn og annet ruske vær, men om det blåser som værst er den selvfølgelig utsatt på grunn av sin høyde - vinden vil nok gjerne få godt tak i denne så vi anbefaler at den står litt i le for de værste vindkastene. Ellers er det ingenting i veien for at denne skal kunne holde uteplassen din fin året rundt. 

  VEDLIKEHOLD OG FESTE

  Det krever igrunnen ingen vedlikehold av våre kunstige planter, de klarer seg stort sett helt selv, men som alt annet vil det selvfølgelig kunne bli litt skitt her og der så vi anbefaler en liten dusj med hageslangen i ny og ne for å holde den fin og fri for skitt og smuss. Dersom den kunstige Einerbusken skal stå ute i en potte eller plantekasse er det viktig at den festes godt. Aller viktigst er det at man husker og ha dreneringshull under potten eller plantekassen, slik at all overflødig regnvann osv har en plass og komme ut. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  3214
  EAN
  3214
  Høyde
  120 cm
  Diameter
  40 cm
  Farge
  Grønn
  UV-beskyttet
  JA
  Stamme
  Naturlig stamme
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H11,5xm x D12,5cm
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Einerbusk UV 120cm
  GreenmoodsKunstig Einerbusk UV 120cm
  På lager
  NOK 1.590,00 Ink. mva