Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Fat Fikus 120cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG FAT FIKUS 120CM Vår kunstige fat fikus er 120cm høy og har en diameter på 60cm, denne falske planten vil garantert vekke oppsikt i stua eller på kontoret, det blir prikken over i en når den er komplett med potte. Denne kunstige fat fikusen har en ekte stamme, noe som er med på og gi den naturtroe looken til planten, oppover stammen e...

  KUNSTIG FAT FIKUS 120CM

  Vår kunstige fat fikus er 120cm høy og har en diameter på 60cm, denne falske planten vil garantert vekke oppsikt i stua eller på kontoret, det blir prikken over i en når den er komplett med potte. Denne kunstige fat fikusen har en ekte stamme, noe som er med på og gi den naturtroe looken til planten, oppover stammen er det blader som bygger seg opp og ender i en flott kraftig ''busk'' i toppen. Bladene er detaljerte fine bølgete blader i en rik grønnfarge i litt ulike nyanser. Den kunstige planten kommer i en standard plastpotte, denne er det tyngde i som hjelper med og holde den kunstige planten stabil. Se for deg denne flotte kunstige fat fikusen i en nydelig potte i gangen din eller ved siden av sofaen, det vil være et flott tilskudd hos deg.

  POTTER OG PLANTEKASSER

  Vi er i ambiplants ønsker og hjelpe deg så godt vi kan slik at du kan kjøpe et komplett produkt hos oss. Vi har et stort utvalg potter og plantekasser slik at du forhåpentligvis kan finne noen etter din smak, ta en titt på vårt sortiment her og dersom du lurer på noe, ønsker inspirasjon eller annet, spør oss. 

  VEDLIKEHOLD

  Vår kunstige fat fikus krever ingen vedlikehold, den krever ingen grønne fingre, det riktige miljø eller interessen for den slags. Alt du behøver og gjøre etter du har mottatt din nye kunstige plante er og plassere det i din utvalgte potte, brette og forme slik du ønsker det, plassere og gi det en liten støvtørk i ny og ne slik at du og dine kan nyte synet av denne kunstige planten i mange år fremover. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  104
  EAN
  8719075761571
  Høyde
  120 cm
  Diameter
  50 cm
  Farge
  Grønn
  Stamme
  Naturlig stamme
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø13 x H12 cm
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Fat Fikus 120cm
  GreenmoodsKunstig Fat Fikus 120cm
  På lager
  NOK 1.049,00 Ink. mva