Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Fat Fikus Brannsikker 180cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG FAT FIKUS BRANNSIKKER 180CM     Pynt opp hjemmet eller kontoret med en kunstig plante som denne kunstige fat fikusen, den kommer i en standard plast potte som gjør det enkelt for deg og plassere den i en potte, den er 180cm høy så den kan enten plasseres i en bred lav potte eller du kan selvfølgelig bygge den opp i en høyere potte ...

  KUNSTIG FAT FIKUS BRANNSIKKER 180CM    

  Pynt opp hjemmet eller kontoret med en kunstig plante som denne kunstige fat fikusen, den kommer i en standard plast potte som gjør det enkelt for deg og plassere den i en potte, den er 180cm høy så den kan enten plasseres i en bred lav potte eller du kan selvfølgelig bygge den opp i en høyere potte om det er ønskelig. Den har en ekte flott stamme og bladene begynner langt nede på stammen og bygger seg ut oppover til en stor flott ''busk'' som danner er diameter på 70cm. Bladene på vår kunstige fat fikus har detaljer som er nøye etterlignet slik du finner den i naturen, våre kunstige blader er av førsteklasses kvalitet plast og tekstil. Denne falske planten er et flott tilskudd i din inne stue eller kanskje du har en ute stue som trenger noe grønt, da er dette valget for deg. Det sies at vi mennesker trives litt bedre når vi har grønne planter rundt oss, at de demper stress og øker trivsel og kreativiteten hos oss. Dette gjelder også våre kunstige planter. 

  Vi har et stort utvalg kunstige fiken trær, ta en titt i vårt sortiment her.

  POTTER OG PLANTEKASSE

  Vi har et stort utvalg potter og plantekasser her i nettbutikken noe som gir deg mye og velge i, det kan jo både være positivt og negativt.. Så dersom du sitter litt fast og er usikker på om du skal gå for plantekasse eller potte, firkantet eller rund, stor eller liten - vi er her for og hjelpe. Kontakt oss i chat, på mail eller ring oss så hjelper vi deg gjerne med inspirasjonsbilder.

  VEDLIKEHOLD

  Det kreves ingen vedlikehold av våre kunstige planter, kun en liten støvtørk i ny og ne. Du trenger ikke ha noen plantekunnskap, grønne fingre eller noen interesse for den slags. Vi vil være her for alle som vil ha det fint, og hva løfter vell interiøret mer en en grønn flott plante? 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  106-FR
  EAN
  8785275766920
  Høyde
  180 cm
  Diameter
  70 cm
  Farge
  Grønn
  Stamme
  Naturlig stamme
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø18 x H14
  Produkt
  Fikentre

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Fat Fikus Brannsikker 180cm
  GreenmoodsKunstig Fat Fikus Brannsikker 180cm
  På lager
  NOK 2.449,00 Ink. mva