Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Fat Fikus Crazy 120cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG FAT FIKUS CRAZY 120CM Er du ute etter et ordentlig blikkfang? Da har du funnet det. Vår kunstig fat fikus crazy er 120cm høy, stammen er ekte og den er utrolig unik nettopp grunnet dens spesielle form, den har tre grener med blader som ruver ut i forskjellige høyder på stammen som tilsammen utgjør er diameter på 55cm. Bladene er av ...

  KUNSTIG FAT FIKUS CRAZY 120CM

  Er du ute etter et ordentlig blikkfang? Da har du funnet det. Vår kunstig fat fikus crazy er 120cm høy, stammen er ekte og den er utrolig unik nettopp grunnet dens spesielle form, den har tre grener med blader som ruver ut i forskjellige høyder på stammen som tilsammen utgjør er diameter på 55cm. Bladene er av førsteklasses kvalitet plast og tekstil, de er nøye detaljerte og har en nydelig rik grønnfarge, innimellom er det noen lysere blader som skal simulere ny vekst - alt dette sammen gjør denne kunstige planten utrolig naturtro. 

  POTTE

  Den kunstige planten trenger ikke mer for og bli sett, men det er jo alltid gøy å implementere med en flott potte til den falske planten. Og her hos oss har vi et stort utvalg, enten du vil gjøre den kunstige planten høyere ved og bygge den opp i en høy potte, eller om du vil holde den opprinnelige høyden med en lav, firkantet eller rund potte. Vi har litt av alt,ta en titt her - og vær ikke redd for og chatte eller ringe oss om du trenger tips, råd eller bare har noen spørsmål, vi er her for og hjelpe. 

  VEDLIKEHOLD

  Det kreves ingen vedlikehold av våre kunstige planter, alt de behøver er en støvtørk i ny og ne slik som alt annet. Dersom du skal pynte opp hytta med våre kunstige planter kan du bekymringsløst reise hjem når sesongen er over og komme tilbake neste gang til en like fin plante. Vi vil gjøre det enkelt for alle som bare vil ha det fint og ha grønne planter eller flotte blomster som dekor uten og måtte ha plantekunnskap, tidspress eller interesse for slikt. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  0404
  EAN
  8719075760109
  Høyde
  120 cm
  Diameter
  55 cm
  Farge
  Grønn
  Stamme
  Naturlig stamme
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø13 x H12
  Produkt
  Fikus
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Fat Fikus Crazy 120cm
  GreenmoodsKunstig Fat Fikus Crazy 120cm
  På lager
  NOK 1.549,00 Ink. mva