Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Fikus "Gummiplante" 150cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Fikus "Gummiplante" 150cm Er du ute etter et flott blikkfang til ditt hjem, kontor eller kanskje på hytten? Da ser du på det riktige valget akkurat nå, vår kunstige Fikus gummiplante tre er et praktfult tre med en ekte stamme og mange grønne fine blader. Bladene er av førsteklasses kvalitet plast og tekstil, de er nøye detaljert...

  Kunstig Fikus "Gummiplante" 150cm

  Er du ute etter et flott blikkfang til ditt hjem, kontor eller kanskje på hytten? Da ser du på det riktige valget akkurat nå, vår kunstige Fikus gummiplante tre er et praktfult tre med en ekte stamme og mange grønne fine blader. Bladene er av førsteklasses kvalitet plast og tekstil, de er nøye detaljert for å gjøres så naturtro som mulig. Det falske treet har en ekte stamme som er støpt nedi en standard plastpotte for å gjøre det enkelt for deg når det skal plasseres/''plantes'', oppover stammen begynner grenene med blader å springe ut litt og litt til de i toppen danner en fyldig og fin busk med en diameter på 75cm.

  Bruksområder

  Vår kunstige fikus ''gummiplante'' er en av våre mange inneplanter og vi anbefaler selvsagt innendørs bruk selvom den har blader som tåler solen godt. Den har i motsetning til en ekte plante ingen problemer med å stå i et vindu, på et fuktig baderom eller på kontoret hvor inneklimaet gjerne er litt tørt og det fort kan være lite sollys. Våre kunstige planter kan brukes i alle rom uansett miljø, det er jo veldig praktisk tenker vi. Hytta er en fantastisk plass for planter generelt, men man er gjerne ikke på hytta hele tiden noe som gjør at planter ofte lider, med våre kunstige planter og blomster kan du med god samvittighet komme å gå som du ønsker å vite at du slipper å bruke penger på nye planter til neste gang om du ikke får vannet dem i tide. 

  Vedlikehold 

  Våre kunstige planter krever ingen vedlikehold, ikke noe riktig miljø, grønne fingre eller i det hele tatt interessen for den slags - alt som behøves er en liten støvtørk i ny og ne, det er også mulig og spyle over den kunstige planten.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  8105
  EAN
  8719075761168
  Høyde
  150 cm
  Diameter
  70 cm
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø18 x H14
  Materiale
  Kunststoff
  Stamme
  Naturlig stamme
  Produkt
  Gummiplante

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Fikus "Gummiplante" 150cm
  GreenmoodsKunstig Fikus "Gummiplante" 150cm
  På lager
  NOK 1.990,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »