Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Fikus Panda 100cm

  E.E.G Kunstig Fikus Panda 100cm
  Produktbeskrivelse
  Kunstige Fikus Panda tre 100cm  Vårt kunstige Fikus panda tre er et eksotisk kunstig tre som fremstår som meget naturtro. Det kunstige treet har sin opprinnelsee fra østen og passer inn i de fleste interiør. Stammen på det kunstige treet er ekte, det er jammen en spesiell stamme med sin tykke bunn for så å dele seg opp i flere tynne ''gr...

  Kunstige Fikus Panda tre 100cm 

  Vårt kunstige Fikus panda tre er et eksotisk kunstig tre som fremstår som meget naturtro. Det kunstige treet har sin opprinnelsee fra østen og passer inn i de fleste interiør. Stammen på det kunstige treet er ekte, det er jammen en spesiell stamme med sin tykke bunn for så å dele seg opp i flere tynne ''grener'' oppover mot bladene, bladene er i hovedsak basert på silke av god kvalitet og danner en flott, grønn fyldig busk i toppen.

  Potte 

  Hvilken potte skal man velge, det kan være en stor del av valget da alt liksom skal passe sammen med det rundt seg. Vi har et stort utvalg potter her hos oss og er sikker på at du kan finne noe som passer din stil. Vil også legge til at dette er en plante som egner seg bra i en høyere potte hvor den blir løftet litt opp. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  376.075
  EAN
  8714344207507
  Høyde
  100cm
  Stamme
  Naturlig
  Antall blader
  1500
  Potte
  Standard plastpotte
  Bladfarge
  Grønn

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Fikus Panda 100cm
  Kunstig Fikus Panda 100cm
  På lager
  NOK 3.829,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »