Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Fiolinfiken 90cm

  Produktbeskrivelse
  Vår kunstige fiolinfiken her er 90cm, dette passer utmerket i hjemmet, på kontoret eller i restauranten. Det er veldig naturtro med sine store grønne blader i enestående kvalitet og med en naturlig stamme. Dette sammen gjør at dette kunstige treet er en stor favoritt blant våre kunder. Planten har fått navnet sitt fra de fiolinformede bladen...

  Vår kunstige fiolinfiken her er 90cm, dette passer utmerket i hjemmet, på kontoret eller i restauranten. Det er veldig naturtro med sine store grønne blader i enestående kvalitet og med en naturlig stamme. Dette sammen gjør at dette kunstige treet er en stor favoritt blant våre kunder. Planten har fått navnet sitt fra de fiolinformede bladene. Vår falske fiolinfiken har en rik og frisk grønnfarge. Denne er det perfekte valget, den vil passe inn der du setter den og den vil løfte rommet den står i.

  Utforming

  Denne kunstige fidleleaf planten er utformet så naturtro som mulig. Et nydelig lite tre i kunstig format. Bestiller du hos oss i nettbutikken får du dette levert 1-3 dager med posten. Det blir pakket godt i en passende pappeske. Plantene kan komme noe flatpakket og trenger da litt omsorg av deg kun når du får den. Brett litt på bladene så de retter seg ut og til ønsket fylde/diameter der du plasserer planten din.

  POTTE

  Den kunstige planten trenger ikke mer for og bli sett, men det er jo alltid gøy å implementere med en flott potte til den falske planten. Og her hos oss har vi et stort utvalg, enten du vil gjøre den kunstige planten høyere ved og bygge den opp i en høy potte, eller om du vil holde den opprinnelige høyden med en lav, firkantet eller rund potte. Vi har litt av alt, ta en titt her - og vær ikke redd for å chatte eller ringe oss om du trenger tips, råd eller bare har noen spørsmål, vi er her for og hjelpe deg. 

  VEDLIKEHOLD

  Det kreves ingen vedlikehold av våre kunstige planter, alt de behøver er en støvtørk i ny og ne slik som alt annet. Dersom du skal pynte opp hytta med våre kunstige planter kan du bekymringsløst reise hjem når sesongen er over og komme tilbake neste gang til en like fin plante. Vi vil gjøre det enkelt for alle som bare vil ha det fint og ha grønne planter eller flotte blomster som dekor uten og måtte ha plantekunnskap, tidspress eller interesse for slikt. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  319029
  EAN
  8785275745147
  Høyde
  90cm
  Diameter
  50cm
  Farge
  Kunstig
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H13cm x D15cm
  Anbefalt potte
  Ca potte-diameter 20-25cm er anbefalt for planter opp til 100cm.
  UV-beskyttet
  Nei

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Fiolinfiken 90cm
  GreenmoodsKunstig Fiolinfiken 90cm
  På lager
  NOK 2.069,00 Ink. mva