Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Flat Kaktus 21cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Flat Kaktus 21cm er liten og passer de fleste steder, enten om det er i kjøkkenvinduet, på stuebordet eller på kontoret så vil denne gjøre underverker i ditt interiør. Vi har også denne i andre varianter.I Kaktus familien finner du et bredt utvalg arter, og du finner alt fra store kaktuser til små mer dekorative kaktuser, også gjer...

  Kunstig Flat Kaktus 21cm er liten og passer de fleste steder, enten om det er i kjøkkenvinduet, på stuebordet eller på kontoret så vil denne gjøre underverker i ditt interiør. Vi har også denne i andre varianter.I Kaktus familien finner du et bredt utvalg arter, og du finner alt fra store kaktuser til små mer dekorative kaktuser, også gjerne med blomster. Vi liker og kunne presentere våre kunstige kaktuser som er utrolig naturtro å flotte, vi har fått bare gode tilbakemeldinger på disse. 
  Dette er en klassisk kaktus som står rett opp og har flere ulike høyder på utstikkerne, vår kunstige kaktus har en veldig fin og naturlig grønnfarge. 

   

   

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  425430
  EAN
  8714344323511
  Høyde
  20 cm
  Diameter
  Ø8 cm
  Farge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø8 cm x H8 cm
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Kaktus

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Flat Kaktus 21cm
  Kunstig Flat Kaktus 21cm
  På lager
  NOK 139,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »